Licente Diferite Pe Acelasi Cont
Buna ziua.
Am o problema cu adaugarea unul serial pentru Bitdefender IS 2016 pe un cont care contine deja Bitdefender Antivirus 2016
Inainte mergea sa activez licente diferita, acum vad ca nu mai pot.
M-am autentificat cu contul existent si mi-a activat automat licenta pe care o am pentru acasa cu toate ca am instalat BIS2016.
La birou vreau sa activez Bitdefender IS 2016 (cheia este de BIS 2013 parca, nu am acum licentala mine)
Cum fac sa le activez pe acelasi cont ?
Comentarii
-
Buna ziua.
Am o problema cu adaugarea unul serial pentru Bitdefender IS 2016 pe un cont care contine deja Bitdefender Antivirus 2016
Inainte mergea sa activez licente diferita, acum vad ca nu mai pot.
M-am autentificat cu contul existent si mi-a activat automat licenta pe care o am pentru acasa cu toate ca am instalat BIS2016.
La birou vreau sa activez Bitdefender IS 2016 (cheia este de BIS 2013 parca, nu am acum licentala mine)
Cum fac sa le activez pe acelasi cont ?
M-am lovit si eu de aceeasi problema. Solutia este sa te deconectezi din contul pe care il folosesti si sa-ti faci un cont nou, evident cu alta adresa de e-mail.0 -
M-am lovit si eu de aceeasi problema. Solutia este sa te deconectezi din contul pe care il folosesti si sa-ti faci un cont nou, evident cu alta adresa de e-mail.
Multumesc, dar nu ma incanta solutia.
Asa ca o sa fac downgrade la 2015, macar asa pot sa folosesc serialul fara sa ma autentific pe cont.0 -
Mi se pare o chestie tare buna BitDefender Central. Astfel mai opresc navala de seriale fantoma folosite pentru a cracui BitDefender-ul.
La orice pas gaseai seriale, m-am saturat tot raportandu-le la BitDefender
Platesti, beneficiezi de cea mai buna soilutie de securitate, nu... pofta in cui !Windows 11 Pro - 11th Gen Intel Core i9-11900KF @3,50 GHz, 128.0 GB RAM
0 -
Mi se pare o chestie tare buna BitDefender Central. Astfel mai opresc navala de seriale fantoma folosite pentru a cracui BitDefender-ul.
Platesti, beneficiezi de cea mai buna soilutie de securitate, nu... pofta in cui !
Sa fim seriosi, cum ar putea solutia prezenta sa impiedica piratarea lui. Nu e facut de Dumnezeu.0 -
Platesti, beneficiezi de cea mai buna soilutie de securitate, nu... pofta in cui !
Salut,
Te crezi cumva agent Bitdefender sa umblii cu maca-maca ( ciripit ) ?
Castigi ceva din asta ? Tu nu vezi ca produsul lasa de dorit nu este prea bun iar la veniturile romanilor si altora este prea scump ?
Fiecare incearca sa se descurce cum poate .
Nu mai fii agent cu ciripitul ca daca iti verific calculatorul ai peste 95% programe piratate ( filme ,muzica ,zip,rar etc. ).Asa vezi-ti de treaba !!!
Sper ca ai invatat ceva . Nu vreau sa ma intelegi gresit - NU INCURAJEZ PIRATERIA ! Dar fiecare ar trebuii sa-si vada de treburile lui.0 -
-
Contacteaza-i telefonic!
0213001226
Îți vor răspunde cu promptitudine!Windows 11 Pro - 11th Gen Intel Core i9-11900KF @3,50 GHz, 128.0 GB RAM
0 -
@abis - Trebuie creat un cont de Central in care sa fie activata subscriptia de BD AV> apoi se merge in produs> Click pe Schimba Contul> Logare folosing contul creat.
am cont, faza esta ce nu poti adauga de ex. o licenta de bitdefebder antivirus si una de bitdefender internet security pe acelasi cont0 -
Treba cu serialele e una complicata
0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 1 Știri și bloguri
- 5 Subiecte generale
- 1 Securitate pentru companii
- 9 Sugestii și idei pentru produse
- 8 Alte produse și servicii
- 8 Central & Abonamente
- 6 VPN