Diferente Intre Setari Si Logul Scanarii
Comentarii
-
Salut ecs,
Pare sa fie un bug.
In realitate cum s-a efectuat scanarea? Au fost scanate elementele care au No in log (cum ar fi registrii)?
Cris.0 -
Nu am stat langa calculator cat timp s-a facut scanarea, sunt sigur doar de faptul ca a scanat arhivele si packed programs pentru ca am apucat sa vad cateva in timp ce erau scanate, restul n-am idee. Ma ingrijoreaza in special "Heuristic Scan : No". Asta nu e mecanismul care se ocupa de virusi necunoscuti ?
Hmm, o fi versiunea finala, dar se comporta ca un beta.
Later edit : am mai observat ceva. Vezi ca in log la extensii excluse nu scrie nimic ? Am exclus imagini de cd-uri iso,nrg, etc, si sunt 100% ca nu le-a scanat ptr ca am urmarit partitia games care are numai imagini de cd-uri cu jocuri, sa vad daca le scaneaza si a sarit peste ele.
Sper sa fie totusi un bug legat de creeare logului, nu de functionarea antivirusului, ptr ca atunci -> Uninstall.0 -
In proportie de 90% sunt sigur ca asta este doar o problema de inregistrare, adica optiunile sunt trecute grsit in log dar sunt folosite in realitate.
Hmm, o fi versiunea finala, dar se comporta ca un beta.
Da, sunt unele probleme cu noua versiune. Insa asa este intotdeauna, cu orice program. Cand spun ca sunt 90% sigur ca asta este doar o problema de logare (nu de scanare propriu-zisa), ma bazez pe faptul ca lucrul acesta a mai fost raportat. Daca chiar era ceva foarte serios, problema era rezolvata de mult.
Insa, fiind ceva mai putin semnificativ, are o prioritate mai mica. BD Team sunt sigur ca nu dorm si nici nu joaca carti, ci se ocupa cu alte probleme mai serioase. Nu-ti face probleme, ca toate se vor rezolva la un moment dat.
Cris.0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 15 VPN
- 14 Mobile Security