Combinatie Incercata Pt Viteza Incarcare Pagini Web
Dupa cum se vede si in imagine cateva fisiere din Bitdefender Antivirus 2009 sunt marcate de Online Armor Firewall cu capabilitati de key loggers. Interesant... Am facut combinatia asta pentru ca imi mergea internetul mai greu (se incarcau paginile web, mai greu, asta nu se intampla mereu) cu Bdf IS 2009, acum parca se vad ceva imbunatatiri la viteza de incarcare a paginilor.
Comentarii
-
Cum tastezi cd key-ul/email/password daca nu cu ajutorul primului proces din lista aia ?
0 -
-
Cum tastezi cd key-ul/email/password daca nu cu ajutorul primului proces din lista aia ?
folosesc aceasi versiune de firewall + kaspersky antivirus 2010 si n-am probleme de genu acela (keyloggers)0 -
Ieri 15.08.2009 am facut o scanare in System Volume Information si am gasit ce se vede in print-screen. Si azi am primit niste alerte cu acest Backdoor, chiar si tool-ul de dezinstalare a Bitdefenderului aparea ca infectat si la sters tot Bitdefender AV. Curios...
Opreste system restore, restart si activeaza-l la loc. Reia scanarea din noi apoi0 -
Am facut combinatia asta pentru ca imi mergea internetul mai greu (se incarcau paginile web, mai greu, asta nu se intampla mereu) cu Bdf IS 2009, acum parca se vad ceva imbunatatiri la viteza de incarcare a paginilor.
giginyke2007,cel mai bine e sa combini BD Antivirus cu un firewall 3-rd party ,asta daca vrei un sistem lejer.
Si cum multe firewaluri bune sunt free iesi mai ieftin doar achizitionand antivirusul.
Tsar ,ce firewall folosesti cu antivirusul rusesc, pentru ca uzual nu prea se "imperecheaza" cu nimic ?
Am impresia ca trolezi .0 -
giginyke2007,cel mai bine e sa combini BD Antivirus cu un firewall 3-rd party ,asta daca vrei un sistem lejer.
Si cum multe firewaluri bune sunt free iesi mai ieftin doar achizitionand antivirusul.
Tsar ,ce firewall folosesti cu antivirusul rusesc, pentru ca uzual nu prea se "imperecheaza" cu nimic ?
Am impresia ca trolezi .
Firewall - Online Armor Personal Firewall v3.5.0.32
Antivirus - Kaspersky Anti-Virus 2010 9.0.0.463
Folosesc ambele produse in acelasi timp si nu intampin NICIO problema
salut,
devirusare.com e al tau ?0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii