TSQL

About

Username
TSQL
Joined
Visits
29
Last Active
Roles
Member
Points
18
Badges
3

Badges

10 CommentsFirst CommentPhotogenic

Comments

  • Browser was FF, btw - only add on was UB Origin which was turned off. Am on Chromium now - same thing. Like I said will try WIN10 machine on weekend - see if anything changes. (Any other forum users here apart from me experiencing this?)
  • @Mike_BD said: > I've flagged it already, in the meantime - can you tell me is you see these in the "LEAVE YOUR COMMENT" box? > Also - what OS are you using? > cheers, > Mike Thanks Mike - nope, they are not visible
  • Post is there but cannot see image file. Its not an anti-linux feature is it lol ? Am on Debian at this time, but will try WIN 10 machine on weekend to see if anything changes. Unless Mike has any other thoughts / suggestions?
  • Here is a JPG, just for the hell of it. Below me after dragging it to post window i have little box with file name saying its size and "inserted"
  • Hi Mike, I have no option to attach a file as such. It seems the only way is to drag it to the post window. It then appears to be attached. In THIS post, I now attempt to attach that error image the same way. Note it is a PNG - the board doesnt reject png images does it?
  • I'll try again. Note I am dragging the file into the post window. I cant see any other way to attach it and it appears as an attached file: OK, just to confirm, pic dragged to
  • And, its still not there :(
  • I'll try again. Note I am dragging the file into the post window. I cant see any other way to attach it and it appears as an attached file: OK, just to confirm, pic dragged to post window and little box below states image etc .png Inserted
  • > @Mike_BD said: > I can't see it tho.. I posted it - it appeared as a linked image file at the bottom of the post box. Dunno what happened.
  • Tracking worked fine for me on day one of registering the Mobile Security product (a few days ago). Since that time, its never worked properly. In all instances no new map location was displayed. Most of the time an hour or two would pass without the phone being located, but on the odd occasion I would get a notification…