In our collective effort to maintain an organized and efficient platform, we kindly request your cooperation in utilizing the search function before initiating a new thread. This simple step can prevent duplicate threads on the same topic. This not only keeps our forum tidy but also ensures that valuable insights are consolidated within existing conversations.
Thank you!
Listă discuții
Bitdefender Mobile Security - Wi-fi Si Trafic Date On Automat
Buna seara! Ma trezesc uneori, in general noaptea, ca se activeaza wi-fi-ul si uneori simultan si traficul de date prin reteaua operatorului de telefonie mobila, fara ca eu sa ating telefonul. Telefonul este un LG cu Android 4.1.2. Bitdefender Mobile Security zice ca nu este nici un virus, dar eu suspectez ca ceva nu este…
Bitdefender Mobile Premium
Salut. Am o rugaminte ,se poate deschide o rubrica separata si distincta in cadrul Protectie utilizatori individuali asa cum vedem Subforum : Produse Bitdefender 2013,Produse Bitdefender 2012, etc pt. a fii mai bine observata,cu titlul Bitdefender Mobile Premium sau cum doriti. Multumesc.
Oferim Gratuit 1.000.000 Licente Bitdefender Mobile Security
Pentru a sarbatori pragul de 1 milion de instalari, oferim GRATUIT 1.000.000 de licente Bitdefender Mobile Security: http://bit.ly/Bitdefender_1Million sau http://www.bitdefender.com/media/html/bmsm...?sm_id=SMGlobal Regulamentul campaniei: http://www.bitdefender.com/media/html/bmsm..._conditions.pdf
Modulul Antifurt
Salut , Folosesc licenta premium de un an si azi doresc sa vorbim putin de acest modul antifurt. Ca si concept este excelent dar asa cum am fost obisnuiti deja de catre Bitdefender cu module slab functionale in produsele sale , ce mai pot spune ? Pana localizeaza telefonul poti petrece o mica vacanta in Grecia si sa te…
Bitdefender Lanseaza Antivirus Free For Android
O soluție rapidă și puternică ce elimină virușii, cu impact minim asupra bateriei. BUCUREȘTI, 09 aprilie 2013– Bitdefender, liderul pieței românești de soluții antivirus, lansează Antivirus Free for Android, aplicația ce combate amenințările generate de volumul tot mai mare de viruși care au ca țintă terminalele cu…
Bitdefender Pentru Android
A incercat cineva pana acum aplicatia antivirus bitdefender pe android?
Verificare Aplicatii-bitdefender Mobile Security Premium
Salut. Am un dispozitiv mobil cu Android si ca protectie folosesc Bitdefender Mobile Security Premium si am o intrebare. La sectiunea " Verificare aplicatii " (din cadrul produsului Bitdefender Mobile Security Premium ) doresc sa stiu cum restrictionez anumite aplicatii care sunt identificate ca au acces la date personale,…
De Unde Pot Downloada Mobile Security & Antivirus?
Sal! Am o tableta de la AllView AllDro 2 si as dori sa instalez pe ea Mobile Security & Antivirus de la Bitdefender, varianta free. Cum cei de la AllView nu au platit nu stiu ce licenta la Google, nu pot instala nimic din Google Play si nici din Android Market. Prin ce alt mod pot intra in posesia kit-ului de instalare?…
Bitdefender Mobile Security For Android
Bitdefender Mobile Security for Android Bitdefender Mobile Security asigură servicii antivirus și de securitate web pentru dispozitive cu sistem de operare Android. Tehnologia sa de scanare in-the-cloud detectează chiar și cele mai recente amenințări, fără a afecta bateria. Bitdefender Mobile Security oferă, de asemenea,…