În timpul sesiunilor de lucru puțin mai lungi (chiar și doar câteva zeci de minute), sunt constant întrerupt de reconectările repetitive și abuzive. SecurePass se deconectează automat și devine insistent până la absurd cu solicitarea introducerii parolei sau a codului de deblocare pentru Seif. Nu contează că închid fereastra, că dau X sau schimb tab-ul – fereastra revine obsesiv, ca un pop-up agresiv, care ocupă o parte considerabilă din ecran și rupe total fluxul de lucru.
Este, sincer, un comportament de tip spam care afectează productivitatea și dă o senzație de software invaziv. În forma actuală, acest modul face mai mult rău decât bine.
CE TREBUIE CORECTAT URGENT:
- Sesiunea ar trebui să rămână activă cât timp browserul este deschis. Deconectarea automată din 30 în 30 de minute este aberantă, mai ales pentru utilizatorii activi.
- Dacă aleg în mod deliberat să nu introduc parola, să NU mai insiste la nesfârșit! O singură notificare discretă este suficientă – fără pop-upuri repetitive și intruzive care blochează ecranul.
ALTĂ PROBLEMĂ MAJORĂ:
Introducerea simbolului SecurePass în câmpul de căutare Google direct din interiorul interfeței Gmail este complet nelalocul ei. Este o intruziune vizuală și funcțională care nu își are locul acolo. Am atașat un printscreen pentru a evidenția problema. Vă rog, scoateți acea integrare forțată – nu este utilă, ci deranjantă. Am lăsat și un printscreen în attachments.
Password Manager-ul anterior era excelent. Nu doar că era mai stabil și mai „invizibil”, dar oferea și o experiență predictibilă. Ce se întâmplă acum cu SecurePass este, cu toată sinceritatea, un regres major – și da, aproape un coșmar în utilizarea zilnică.
Sunt convins că mai sunt și alte lucruri de menționat, dar acestea sunt cele mai urgente și evidente.
Folosesc BitDefender de ani buni și îl recomand tocmai pentru calitatea și încrederea oferite. Tocmai de aceea, consider că merită să ridic aceste probleme – pentru că îmi pasă și îmi doresc să rămână un produs excelent. Sper că feedbackul meu este primit ca atare și aștept cu interes îmbunătățiri rapide.