Bună ziua.PC-ul meu nu e compatibil cu windows 11.După 14 Octombrie 2025 Bitdefender Total Security mă mai poate proteja pentru operațiuni bancare?
Salutari,
Da, din acest punct de vedere nu se schimba nimic si Bitdefender poate proteja in continuare dispozitivele care ruleaza pe versiunea Windows 10, aceasta fiind in continuare de actualitate. De asemenea, Bitdefender inca ofera suport antimalware pentru Windows 7 si Windows 8.1 pana in ianuarie 2026, ca atare cred ca Windows 10 va beneficia in continuare de suport pentru o buna perioada de timp. Deocamdata nu exista informatii cu privire la modificari ale nivelului de protectie pentru Windows 10, insa acestea vor fi comunicate in timp util, in sectiunea dedicata din Centrul de Asistenta Bitdefender.
Referitor la siguranta tranzactiilor bancare, recomand cu incredere browserul securizat SafePay, integrat in solutiile Bitdefender pentru uz casnic. Cu mentiunea ca nu este disponibil ca aplicatie de sine statatoare sau pentru alte sisteme de operare decat Windows.
Cu stima,
Alexandru