Bună ziua!
Reper_ConfuzieLaConfuzie. Inițial am crezut că vă orientați după IP și Cont privind noile schimbări în PC. Cînd am avut Windows 10 (vechi, devenit nefuncțional) și s-a întîmplat de cîteva ori să-l reactualizez/să-l reinstalez, să folosesc comenzi DOS (sfc/ scannow, DISM etc.) am constatat că în contul meu apărea ca și cum aș fi avut mai multe PC/laptops cu toate că era unul singur care a trecut prin renovări. De aici deduc că fiece schimbare majoră, cum ar fi reinstalarea (cu documente mele) face să se anuleze acțiunea Bitdefender cumpărată și instalată. N-oi fi știut eu cum să fac, dar încercările repetate de re-legare la cumpărătura BitDefender s-au terminat în nimic.(recent am anulat din cont toate sosiile laptopului meu, văd c-apare laptopul de-acum, G_____A.
Las laoparte Windows 10 și BitDefenderul de-atunci fiindcă-i „agua pasada”/„apă trecută” și nu mai prezintă importanță.
Am laptop nou cu Windows 11 Home și intenționez-spre-vreau-chiar două linii:
- Să cumpăr Antivirusul Total BitDefender.
- Să fac un upgrade de la Windows 11 Home la Windows 11 Pro.
Întreb:
Dacă instalez Bitdefenderul cumpărat pe Windows Home am posibilitatatea să re-înnod Bitdefenderul după upgrade variantei Pro…sau pierd produsul și e nevoie să-l cumpăr iarăși?
Este mai bine să fac întîi trecerea la Windows 11 Pro și apoi să cumpăr-instalez antivirusu'?
Logica mea_conform datelor de-acum_ îmi zice că n-ar fi o problemă în nici unul din două cazuri, dar îmi zisei că-i mai bine să întreb, mai cu seamă nu știu multe despre computere ori despre politica dvs., teamă fiindu-mi c-ar trebui să fac un cont nou și o plată nouă.
Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Dan