Well, am o mica problema cu BitDefender...(mentionez ca folosesc Bitdefender Total Security 2009 licentiat)
In ultimul timp, calculatorul imi merge foarte greu si se blocheaza des, apar deseori erori de la BitDefender Agent care necesita restartarea aplicatiei. Pana acum imi faceam update-urile la zi, calculatorul mergea perfect si toate cele. In urma cu cateva zile a inceput sa nu se mai inchida calculatorul decat daca ii dau END NOW la seccenter.exe, apar vreo 3-4 mesaje de restartare a aplicatiei pe ora si chiar mi s-a intamplat sa ma redirectioneze de pe un site legitim, marcat cu verde de *****, W*T si ****** Safe Web, pe www.pct**ls.com/registry-mechanic/ (se pare ca nu pot sa atasez niciun fisier pe forum deoarece imi da eroare:Upload failed. You are not permitted to upload this type of file). Site-ul este marcat cu verde, dar eu nu am incredele in el, deoarece am facut niste statistici despre Softwarerurile Rogue, si l-am incadrat si pe acesta in ele. Adesea imi ingheta PC-ul si nu mai ce sa fac cu el decat sa-l arunc pe geam. Nu pot face actualizari la BitDefender de cateva zile deoarece nu pot deschide aplicatia....Dau Enter pe Bitdefender Total Security 2009 si.....nimic
Nu am reusit inca sa-i dau o scanare a sistemului din cauza acestei probleme. Mai mentionez ca in urma cu cateva luni am avut probleme cu SpySheriff pe care, cu foarte mare greutate, tot singura, am reusit sa-l elimin din calculator. E o poveste luuunga, cum de s-a ajuns aici, dar mi-e frica sa nu fi ramas vreo urma in calculator...
Va rog frumos, ajutati-ma cu aceasta problema. Vreau sa stiu daca este un virus sau doar o problema legata strict de PC-ul meu(ma rog laptop). Va multumesc