Am o MARE MARE problema , am ajuns si aici in speranta ca ma puteti salva 
Problema e urmatoare..... dupa vreo 3 formaturi , dintre care ultimele 2 formaturi am sters si cele 2 partitii (c si d ) si am dat format general ( nu quick si cu firul de retea scos) virusul asta nesimtit si care ma face sa inebunesc tot NU a disparut.
Am windows xp original + antivirus+ firewall+ antispyware iar programele de securitate le'am bagat cu firul scos chiar dupa ce am terminat windowsul de instalat iar apoi imediat mi-am bagat driverele calculatorului de pe cd , vazandu-ma cu toate cele instalate am zis sa bag si cablu de retea(care sunt conectat la internet) si primul site care l-am accesat a fost acces.czone.ro care firma asta foloseste un program de autentificare pentru a-ti da drumu la internet asa ca bine inteles l-am luat.
SI cu nervi si dureri de cap vad imediat o manifestare de'a virusului.
Manifeste( din cate am observat eu):
-apare un banner(care te duce pe site-ul lor) cu sau fara un pinguin si un scris in chineza atunci cand intru pe un site oarecare( dar nu totdeauna apare, oricum de cele mai multe ori)
-apar intreruperi ale internetului
-daca dau click pe un link de download de cele mai multe ori nu-mi trage ce ar trebuii sa traga si trage un setup de al lor.
Ce trebuie sa fac sa scap de virusul asta sau ce D-zeu este?
Oare este virusul pe site-ul lor? in programul ala? in serverul lor care au datele de autentificare si sa trimita cate un pachet pentru cine stie ce utilizator si sa-l viruseze?
Uitati niste poze cu pricina....
/applications/core/interface/file/attachment.php?id=4384" data-fileid="4384" rel="">links.txt