salutari la toti.
Ca si un fost client BitDefender, doresc anumite raspunsuri la doua dintre intrebarile mele daca se poate si sper sa cineva sa ma scoata si pe mine din ceata, cu solutii reale de rezolvare.
1. De ce se ofera spre rezolvare userilor care au probleme cu solutiile de securitate BitDefender, renuntarea la anumite functii ale produsului. (spre ex.: "uncheck http trafic, uncheck firewall, etc.") Este asta o rezolvare? Nu este o problema mai degraba?
2. Cu aproximatie, cam in cat timp o sa fie produsele din versiunea 2009 lipsite de problemele (incompatibilitatile) si erorile cu care se confrunta in prezent si cu care s-au confruntat si exact acum un (1) an de zile. Exista sau nu exista rezolvari pentru aceste probleme sub sistemul de operare Windows Vista ?
Mi s-au sters anumite posturi de pe acest forum (sectiunea pt. limba romana) de catre un moderator, pentru atacurile verbale pe care le-am avut. S-a procedat corect, dar va rog sa intelegeti ca pentru un client care scoate din buzunar sume importante de bani si isi pune increderea in acest produs, este foarte suparator.
Nu este suparator faptul ca apar probleme (intelegem cu totii) ci este o problema atunci cand ele nu-si gasesc rezolvarea sau rezolvarea consta in dezactivarea anumitor functii care vin impreuna cu acest produs.
Va multumesc.