Salutare.
Readuc si eu in discutie o problema de care unii s-au mai lovit (din cate am vazut pe net) si pentru care eu inca n-am gasit solutie.
De cand am instalat Bdf Antivirus 2009, ma tot lovesc de o problema enervanta: din cand in cand (destul de des), Bdf "fura" focusul ferestrelor active. Nu conteaza daca sunt aplicatii full screen sau nu. Cateva exemple:
- jocurile se minimizeaza (oricum nu ma joc, deci asta nu m-ar deranja asa de mult
)
- in aplicatiile de genul player video apare taskbar-ul de Windows si mouse-ul pe ecran
- in Mozilla de ex, fac scroll intr-o pagina mai mare si la un moment dat scroll-ul se opreste (deoarece focusul s-a pierdut). E interesant faptul ca ferestra inca apare ca si activa in taskbar-ul de Windows!!
Lucrul asta apare random, uneori mai rar (la doua, trei ore), alteori mai des (20,30 min).
Initial am crezut ca este de la update, de fiecare data cand se face un update, aceasta problema se manifesta. Totusi, ea apare si in cazurile in care un update nu are loc (verificat cu informatiile din Data ultimului update). De asemenea, nici activarea/dezactivarea modulelor de Game mode si de Vulnerability Check nu a ajutat (lucruri gasite pe net).
Folosesc Windows Vista SP1, cu update-uri la zi, si Bdf Antivirus 2009, 12.0.12.0, de asemenea updatat.
Ceva idei? Thanks!