Phishing Raiffeisen
Am primit asta pe adresa mea de email yahoo. O consider phishing pentru ca atunci cand dau clik pe link-ul din imagine nu se mai deschide nici o pagina iar la adresa de net apare o adresa de I.P. in internet explorer - Bitdefender nu da nici un avertisment si nu am folosit niciodata serviciile on-line ale Raiffeisen Bank.
Comentarii
-
-
Yahoo este un serviciu de webmail si foloseste alte porturi decat POP3 si SMTP, singurele porturi filtrate de BitDefender pentru mail. In acest moment semnatura pentru acest mail de phishing exista in produs, dar el nu a fost detectat pentru ca a fost primit pe webmail.
0 -
E phishing, iar de acest lucru poti sa te protejezi doar tu, am primit si eu chiar daca nu am nici un card pe numele meu.
0 -
Salut - puteti sa raportati phishing prin toolbarul antiphishing.
0 -
off/
Apropo de toolbar, puteti sa-l revizuiti putin??
Cel putin in mozilla arata destul de urat(din acest motiv dezactivez tool-bar-ul),in sensul ca ocupa o intreaga bara pentru chestia aia micuta
Pentru pozilla se poate crea un skin care sa implementeze mai frumos butonul acela.
Sau daca nu, sa implementati mai multe chestii, un rss, si alte nebunii0 -
Vom incerca sa vedem ce se poate face pentru imbunatatirea integrarii toolbar-ul de antiphishing in Firefox pentru versiunile viitoare de produs. Multumim pentru feedback
0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 15 VPN
- 14 Mobile Security