Problema Instalare
Buna ziua.
Acum ceva timp mi-a expirat licenta de la Bitdefender Internet security 2008, si cum salarul il luam mai tarziu, am zis sa pun o alta versiune sparta pana la ziua de salar (pentru ca deja aparusera niste virusei - i-am remarcat cand am pus stick-ul pe calculatorul de la birou unde am tot bitdefender, inregistrat desigur). Astazi am prelungit licenta cu un an si desigur am primit pentru Internet Security 2009. Am dezinstalat prostia patch-uita pe care o aveam si am instalat ceea ce am cumparat. Dupa instalare am dat restart si am constalat ca ceea ce instalase era tot Total Security 2009, cu toate ca eu instalasem Internet Security 2009. Cum as putea sa scap de aceasta problema?
PS: As dori sa mentionez ca am scos din registri tot ce era legat de bitdefender inainte de instalare. Mai mult, dezinstalarea am facut-o cu programelul special luat de la bitdefender.
Comentarii
-
Buna civanov,
Te rugam sa ne dai cateva screenshoturi reprezentand situatia pe care ne-ai semnalat-o, mai precis unul cu consola BitDefender si unul cu intrarea din Start - All Programs - BitDefender 2009.
Mersi.0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 15 VPN
- 14 Mobile Security