Bitdefender Total Security 2009 Incompatibil Cu Vista Home Premium X64?

va salut stimati experti in rezolvarea problemelor Bitdefenderului!

Am licenta reiinoita de mai multi ani la Bitdefender inca de pe cand era la versiunea 7.L-am folosit asadar multi ani fiind mai mult decat multumit de cum functiona! Multa vreama am avut windows xp home edition cu licenta si a mers impecabil chiar si cu TS 2009.

calvarul a inceput in decembrie , spre sfarsit cand mi-am luat licenta pe vista home premium x64.

Am avut o luna ianuarie de cosmar in care am reinstalat sistemul de vreo 5 ori! Cazul deschis la Microsoft (suport tehnic) a identificat ca Bit TS 2009 era problema, insa dupa lungi teste, pentru ca imediat dupa fiece reinstalare a sistemului , puneam evident antivirusul.

Sistemul ingheta pur si simplu (freez -cred ca am scris corect, de nu imi cer scuze) Iar asta se intampla aleator, nu puteam stabili vreo regula! Aveam licenta la Bit nu de mult timp, cam 6 luni. Am renuntat cu mare mare mare greutate la Bit, in favoarea Eset Smart Security, care m-a multumit, niciodata sistemul nu s-a mai blocat. Asta pana ce acum cateva zile am instalat sp2 la vista si a inceput sa faca aceeasi figura ca cea de aici: http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=243422

Serviciul suport tehnic la ESET Ro, e varza... de toata jena, e o singura pers........ no comment!

Am sunat atunci la Bitdefender si i-am intrebat daca au remediat problemele ce le aveau pe Vista x64, mi s-a raspuns ca da! Mai am cam 3 saptamani de licenta si am dorit sa reiau antivirusul de care atatia ani am fost mai mult decat multumit!

Inevitabilul s-a produs, am avut ieri 3 freezuri dupa fiecare ruland sysdump si FileInfo, trmitandu-le pentru analiza.

va rog, va implor , vreau sa rezolv acesta problema grava!

Dupa lungi insistente am primit raspuns sa dezinstalez scanerul de virusi al Windows Live-ului( ceea ce am facut) si sa reinstalez Bit.

Am debifat si Firewall-ul Bit-ului din Local Area Connection proprietati.

Mentionez ca la toate freez-urile nu am avut niciodata windows live deschis!

[Ticket ID:200905291008269] acesta este id-ul cazului deschis la suport tehnic!

Cu respect va rog a-mi da o solutie care sa imi permita folosirea Bitului in bune conditii.

Un alt mic inconvenient e legat de faptul ca in fereastra principala a Bit-ului, modul avansat, la General, tabul Status, nu apare niciun grafic la Activitate fisiere si Activitate retea! Cred ca asta nu are de-a face cu freez-ul.

va multumesc si astept cu un deosebit interes raspunsul dvs!

Cu deosebit respect!

Windows 11 Pro - 11th Gen Intel Core i9-11900KF @3,50 GHz, 128.0 GB RAM

Comentarii

Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!