va salut stimati experti in rezolvarea problemelor Bitdefenderului!
Am licenta reiinoita de mai multi ani la Bitdefender inca de pe cand era la versiunea 7.L-am folosit asadar multi ani fiind mai mult decat multumit de cum functiona! Multa vreama am avut windows xp home edition cu licenta si a mers impecabil chiar si cu TS 2009.
calvarul a inceput in decembrie , spre sfarsit cand mi-am luat licenta pe vista home premium x64.
Am avut o luna ianuarie de cosmar in care am reinstalat sistemul de vreo 5 ori! Cazul deschis la Microsoft (suport tehnic) a identificat ca Bit TS 2009 era problema, insa dupa lungi teste, pentru ca imediat dupa fiece reinstalare a sistemului , puneam evident antivirusul.
Sistemul ingheta pur si simplu (freez -cred ca am scris corect, de nu imi cer scuze) Iar asta se intampla aleator, nu puteam stabili vreo regula! Aveam licenta la Bit nu de mult timp, cam 6 luni. Am renuntat cu mare mare mare greutate la Bit, in favoarea Eset Smart Security, care m-a multumit, niciodata sistemul nu s-a mai blocat. Asta pana ce acum cateva zile am instalat sp2 la vista si a inceput sa faca aceeasi figura ca cea de aici: http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=243422
Serviciul suport tehnic la ESET Ro, e varza... de toata jena, e o singura pers........ no comment!
Am sunat atunci la Bitdefender si i-am intrebat daca au remediat problemele ce le aveau pe Vista x64, mi s-a raspuns ca da! Mai am cam 3 saptamani de licenta si am dorit sa reiau antivirusul de care atatia ani am fost mai mult decat multumit!
Inevitabilul s-a produs, am avut ieri 3 freezuri dupa fiecare ruland sysdump si FileInfo, trmitandu-le pentru analiza.
va rog, va implor , vreau sa rezolv acesta problema grava!
Dupa lungi insistente am primit raspuns sa dezinstalez scanerul de virusi al Windows Live-ului( ceea ce am facut) si sa reinstalez Bit.
Am debifat si Firewall-ul Bit-ului din Local Area Connection proprietati.
Mentionez ca la toate freez-urile nu am avut niciodata windows live deschis!
[Ticket ID:200905291008269] acesta este id-ul cazului deschis la suport tehnic!
Cu respect va rog a-mi da o solutie care sa imi permita folosirea Bitului in bune conditii.
Un alt mic inconvenient e legat de faptul ca in fereastra principala a Bit-ului, modul avansat, la General, tabul Status, nu apare niciun grafic la Activitate fisiere si Activitate retea! Cred ca asta nu are de-a face cu freez-ul.
va multumesc si astept cu un deosebit interes raspunsul dvs!
Cu deosebit respect!