Probleme Multiple Bd 2009

Am instalat un BD 2009 trial si am destul de multe probleme.

Mentionez ca am WinXP SP3 cu patchuri la zi. Scanat cu BD si cu alte antispyware/malware si e OK (*)

Probleme:

-erori dupa cateva ore de functionare. Imi apar casete din cand in cand, cu mesajul "A required resource was" si sunetul de warning al windowsului Tot atunci am mari probleme la right click pe iconul din traybar. Rezolvarea gasita: inchidere si restart BD

-unele pagini de browser (IE8) se incarca numai la a 2-a accesare (refresh sau click din nou) La prima accesare, paginile nu se incarca sau se incarca partial

Mentionez ca am avut probleme grave si cu BD8 free, in sensul ca imi dadea consecvent eroare MD5 la incercarea de update. La o adica (mai incolo) sunt dispus sa "reproduc" eroarea si sa vin cu screen shoturi

(*) Totusi, sistemul nu a fost tot timpul sub controlul meu. S-au folosit patchuri si crackuri si nu exclud existenta unui troian nedetectabil, care sa fi injecteze ceva printr-un proces existent. Ramane sa ma indrumati in acest sens.

Comentarii

• Hello gogu_14,

Pentru a vedea exact ce cauzeaza aceste probleme am avea nevoie sa iti trimitem niste unelete de diagnostic care ne vor arata ce se intampla pe acel sistem.

Te rugam sa raspunzi la e-mail-ul pe care ti l-am trimis.

Mersi!