Licenta Bitdefender

Prima data am cumparat o licenta pt BD Total 2008 care mai are inca 258 de zile. Nestiind ca pot sa bag aceeasi licenta si la 2009 am cumparat una noua pt 2009. acuma am bagat codul de la cea de 2008 la 2009 si a mers. Intrebarea, de exemplu am la cea de 2009 inca 246 de zile, nu o mai folosesc, o sa pot folosi exact 246 de zile si la BD 2010 SAU scad zilele chiar daca eu nu folosesc codul respectiv. ?

Multumesc anticipat, Sergiu

Comentarii

• Necunoscut
    editat iunie 2009

Buna Sergiu,

In primul rand, cheia de 2009 pe care o aveti in acest moment va fi compatibila cu BitDefender 2010, insa faptul ca ea a fost deja inregistrata intr-un produs BitDefender va face ca validitatea ei sa scada in continuare, desi nu este folosita activ, deoarece cand a fost inregistrata prima data i s-a stabilit si o data fixa de expirare.

Eu as sugera sa facem altceva: am putea sa combinam validitatea ramasa de pe cele doua chei de licenta pe care le aveti intr-una singura compatibila cu versiunea 2009 (si pe viitor cu 2010) si in acest fel veti beneficia de intreaga perioada de validitate pe care ati platit-o pentru BitDefender.

Daca este OK si cu dumneavoastra va rugam sa ne anuntati si va vom trimite pasii necesari pe e-mail.

Multumim!

• triponsergiu
    editat iunie 2009
    Buna Sergiu,

In primul rand, cheia de 2009 pe care o aveti in acest moment va fi compatibila cu BitDefender 2010, insa faptul ca ea a fost deja inregistrata intr-un produs BitDefender va face ca validitatea ei sa scada in continuare, desi nu este folosita activ, deoarece cand a fost inregistrata prima data i s-a stabilit si o data fixa de expirare.

Eu as sugera sa facem altceva: am putea sa combinam validitatea ramasa de pe cele doua chei de licenta pe care le aveti intr-una singura compatibila cu versiunea 2009 (si pe viitor cu 2010) si in acest fel veti beneficia de intreaga perioada de validitate pe care ati platit-o pentru BitDefender.

Daca este OK si cu dumneavoastra va rugam sa ne anuntati si va vom trimite pasii necesari pe e-mail.

Multumim!

Da este ok, puteti sami trimiteti pasii dar pe emailul acesta triponsergiu@hotmail.co.uk. MS mult!!!

Pe account de pe bitdefender imi arata si un Bitdefender 2008 Freen Edtion care si el are 250 si ceva cu un key separat. Asta care e ? Exista asa ceva ?

• Buna Sergiu,

Iti vom trimite e-mail-ul in cateva minute pe acea adresa si vom vedea exact ce chei de licenta sunt in cont spre a-ti da un raspuns exact.

Multumim! :)

• Buna Sergiu,

Iti vom trimite e-mail-ul in cateva minute pe acea adresa si vom vedea exact ce chei de licenta sunt in cont spre a-ti da un raspuns exact.

Multumim! :)

am trimis mesajul cu cheile. astept raspuns. ms

• Multumesc din suflet Diana. Am bagat key0ul totul e bine.515 DAYS LEFT WITH BITDEFENDER. :rolleyes:

• Buna Sergiu,

Ne bucuram ca totul este OK acum cu licentierea. :)

Voi inchide acest topic pe moment, daca este nevoie de redeschidere te rugam sa trimiti un PM unui moderator.

Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!