Problema Pwstealer
Probleme nerezolvate:Nume obiect Nume amenintare Situatie finala
[system]=]C:\WINDOWS\system32\svchost.exe (full dump) DeepScan:Generic.PWStealer.60F90887 Dezinfectarea nu s-a putut realiza
[system]=]C:\WINDOWS\system32\svchost.exe (memory dump) Generic.PWStealer.0E96BF1A Nicio actiune nu a putut fi aplicata
Nu stiu cum sa procedez.
Comentarii
-
Probleme nerezolvate:Nume obiect Nume amenintare Situatie finala
[system]=]C:\WINDOWS\system32\svchost.exe (full dump) DeepScan:Generic.PWStealer.60F90887 Dezinfectarea nu s-a putut realiza
[system]=]C:\WINDOWS\system32\svchost.exe (memory dump) Generic.PWStealer.0E96BF1A Nicio actiune nu a putut fi aplicata
Nu stiu cum sa procedez.
Salut ghetzy ,
Pentru a te putea ajuta , ti-am trimis un email detaliat cu instructiunile care trebuiesc urmate , pentru a ne trimite niste rapoarte care vor fi analizate de colegii mei de la analiza .
Asteptam reply-ul tau .
Alex0 -
Salut ghetzy ,
Pentru a te putea ajuta , ti-am trimis un email detaliat cu instructiunile care trebuiesc urmate , pentru a ne trimite niste rapoarte care vor fi analizate de colegii mei de la analiza .
Asteptam reply-ul tau .
Alex
Salut,
Acceasi problema am intalnit-o si eu astazi. Ce trebuie sa fac in acest caz?0 -
Salut uly_stoika ,
Pentru a te putea ajuta in legatura cu aceasta problema , te rugam sa ne trimiti un reply la emailul trimis de catre noi . Asteptam de la tine raportul de scanare impreuna cu logurile obtinute dupa rularea tool-urilor atasate la email .
Multumim ,
Alex0 -
Tocmai mi-a fost infectat notebook-ul de lucru cu PWStealer.
Se pare ca troianul provine de pe memory-stick-ul unui coleg care am descoperit ca are aceeasi problema.
Din pacate scanarea stick-ului cu BitDefender Internet Security 2009 cu actualizarile la zi si modulul de Real Time Protection activat pe Agresiv nu au putut preveni infectarea fisierelor iexplore.exe si explorer.exe cu acest troian.
Intrebarea mea este daca ati gasit o solutie la aceasta infectie si ce se poate face pentru a scapa de ea.0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 15 VPN
- 14 Mobile Security
- 2 Mac