Problema Pwstealer

Probleme nerezolvate:Nume obiect Nume amenintare Situatie finala

[system]=]C:\WINDOWS\system32\svchost.exe (full dump) DeepScan:Generic.PWStealer.60F90887 Dezinfectarea nu s-a putut realiza

[system]=]C:\WINDOWS\system32\svchost.exe (memory dump) Generic.PWStealer.0E96BF1A Nicio actiune nu a putut fi aplicata

Nu stiu cum sa procedez.

Comentarii

• Alex Stanciu
    Alex Stanciu ✭✭
    editat iulie 2009
    Probleme nerezolvate:Nume obiect Nume amenintare Situatie finala

[system]=]C:\WINDOWS\system32\svchost.exe (full dump) DeepScan:Generic.PWStealer.60F90887 Dezinfectarea nu s-a putut realiza

[system]=]C:\WINDOWS\system32\svchost.exe (memory dump) Generic.PWStealer.0E96BF1A Nicio actiune nu a putut fi aplicata

Nu stiu cum sa procedez.

Salut ghetzy ,

Pentru a te putea ajuta , ti-am trimis un email detaliat cu instructiunile care trebuiesc urmate , pentru a ne trimite niste rapoarte care vor fi analizate de colegii mei de la analiza .

Asteptam reply-ul tau .

Alex

• Salut ghetzy ,

Pentru a te putea ajuta , ti-am trimis un email detaliat cu instructiunile care trebuiesc urmate , pentru a ne trimite niste rapoarte care vor fi analizate de colegii mei de la analiza .

Asteptam reply-ul tau .

Alex

Salut,

Acceasi problema am intalnit-o si eu astazi. Ce trebuie sa fac in acest caz?

• Salut uly_stoika ,

Pentru a te putea ajuta in legatura cu aceasta problema , te rugam sa ne trimiti un reply la emailul trimis de catre noi . Asteptam de la tine raportul de scanare impreuna cu logurile obtinute dupa rularea tool-urilor atasate la email .

Multumim ,

Alex

• Tocmai mi-a fost infectat notebook-ul de lucru cu PWStealer.

Se pare ca troianul provine de pe memory-stick-ul unui coleg care am descoperit ca are aceeasi problema.

Din pacate scanarea stick-ului cu BitDefender Internet Security 2009 cu actualizarile la zi :mellow: si modulul de Real Time Protection activat pe Agresiv nu au putut preveni infectarea fisierelor iexplore.exe si explorer.exe cu acest troian.

Intrebarea mea este daca ati gasit o solutie la aceasta infectie si ce se poate face pentru a scapa de ea.