Bitdefender Antiphishing Si Mozilla Firefox 3.5

As dori sa cred ca si forumul in limba romana se bucura de atentia cuvenita in rezolvarea problemelor legate de acest antivirus!

Desi am mai comentat in legatura cu acest subiect, am deschis un nou topic, in speranta ca mi se va raspunde, asa cum am vazut pe forumurile in limba franceza si engleza.

Asadar, utilizez Vista Home Premium x64 cu licenta si Bitdef TS 2009. nu am avut niciun fel de problema pana ce am updatat Mozilla Firefox, browserul meu preferat , la vers 3.5

Cu acesta ocazie am fost anuntat ca Bitdefender Antiphshing toolbar este incompatibila cu vers 3.5

Am sperat ca se va lucra la acest inconvenient, lucru care de altfel s-a intamplat din cele citite pe forumurile mai sus mentionate, totul s-a rezolvat printr-un update al bitdefenderului

La mine nu s-a intamplat acest lucru

Am rulat utilitarele mult utilizate in identificarea problemelor si le-am trmis spre analiza, Ticket ID:200907091012036

V-as ruga sa stiu care este motivul nefunctionarii in cazul meu, sau poate al multor altora!

Multumesc

Windows 11 Pro - 11th Gen Intel Core i9-11900KF @3,50 GHz, 128.0 GB RAM

Comentarii

• Alex Stanciu
    Alex Stanciu ✭✭
    editat iulie 2009

Salut gini ,

Din pacate update-ul care rezolva aceasta problema nu a fost lansat inca pentru kitul BitDefender in limba romana . Te vom anunta de indata ce acesta va fi valabil .

Multumim pentru intelegere ,

Alex