Problema Firewall
salutare tuturor.
Nu pot folosi Visual Studio 2008. De cate ori incerc sa dau "run" la orice aplicatie as face, primesc o eroare cum ca visual studio nu poate citi sau scrie memoria.
Cand dezactivez firewallul, programul se compileaza fara probleme.
mentionez ca am bit defender internet security 2009.
M-am uitat si la regulile de firewall, si se pare ca mediul de dezvoltare, adica devenv.exe are drepturi depline.
Se poate sa fie din cauza ca aplicatia nou-creata in visual studio nu are drepturi? ar fi foarte dificil deoarece mi se pare aiurea sa dau drepturi la fiecare mica aplicatie pe care o fac in visual studio.
Comentarii
-
am incercat acum sa creez si o regula de firewall pt o aplicatie .net nou-creata si tot nu merge.
0 -
Salutare ,
Va rugam sa deschideti BitDefender, mergeti la Mod Avansat - Firewall si dati click pe tabul Retea in meniul superior. Pentru nivel de incredere setati "Local Sigur", Mod ascuns "Nu" si Generic "Da" . Dati click apoi pe tabul Setari din stanga si accesati butonul "Setari avansate" . Asigurativa ca optiunea "Ignoră modificările proceselor semnate" este bifata si apoi dati click pe Ok .
Deasemenea v-am create un ticket de support si v-am trimis un mail cu pasii care trebuiesc urmati pentru a ne trimite niste rapoarte generate pe computerul dumneavostra . Asteptam reply-ul dumneavostra .
Multumesc.0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 15 VPN
- 14 Mobile Security