Buna,
Licenta mea BitDefender Total Security 2009 expira in 4 zile, si as dori sa o reinnoiesc - dar fara sa upgradez la v.2010.
Am intrebat pe support-ul Chat si mi s-a cerut seria de inregistrare a BD-ului meu, apoi mi s-a comunicat ca nu voi putea folosi o licenta renewal v.2010 pentru v.2009-ul meu.
Totusi, in retail si pe site gasesc numai licente renewal pentru Total Security 2010, ca as putea face in cele 4 zile ramase astfel incat sa evit dezinstalarea versiunii vechi si instalarea unei versiuni noi?
Ah, si de asemenea motivul pentru care nu as dori sa upgradez este ca acum o saptamana am scanat sistemul si mi-au iesit cativa virusi in Carantina, si nu stiu ce s-ar putea intimpla cu acei virusi (daca ar putea sa imi afecteze sistemul de exemplu) intre dezinstalarea v.2009 si momentul cand instalez v.2010.
Virusii sunt:
-----Nume fisier: A0961151.exe / Nume virus: Gen:Trojan.HeurPT.amW@b0.... / localizat in C:\System Volume Information\
-----Nume fisier: compwiz.exe / Nume virus: Application.Generic.11777 / localizat in C:\Program Files\.....\Companion Wizard\
-----Nume fisier: bplay.exe / Nume virus: la fel cu primul ^ / localizat in C:\Program Files\.....\BSplayer\
Sistemul de operare este Windows XP SP2.