Topicul Prea Fericitilor Castigatori
Na bun ... aici slaviti sau injurati (ca nu ati castigat ce trebuie) rezultatele muncii voastre de tester Eu ma dau de partea cu injuratura.
Iaca m-au binecuvantat cu o licenta de BD TS 2008 si cu un Comanda&Cucereste 3. Din pacate vechea vorba a lui Creanga ~ Da doamne ... da nu-mi trebuieste~ se aplica si aici. TS 2008 nu o sa folosesc deoarece nu sunt multumit cu ce este inclus si sunt alte solutii gratis mai bune + ca am o licenta de BD Antivirus (singurul ce merita folosit) ce mai e valabila multa vreme.
Jocul ... erm ... Anyone for a licensed copy? >
Comentarii
-
Astea le-ai primit pe mail sau cum? eu nu am primit nici un mail de la ei, desi am participat la beta.
Cine stie! poate nu am castigat nimic!0 -
@Catal1n Pai ar cam trebui sa-ti verifici mail-ul cu care te-ai inregistrat, cel de pe kappa pentru iti pot spune ca s-ar putea sa ai un mail acolo. Verifica si folder-ul de spam.
0 -
Singura problema e ca mail-ul al nu prea merge cum trebuie. Nu merge sa primesc mail pe el, decat sa trimit. Am incercat sa trimit mail de pe un alt cont si nu il primesc pe contul de pe kappa.
@Florin: daca ai acces la acele informatii trimise din campania beta, poate ma ajuti si pe mine cu un PM si raman dator
Nu pot sa primesc mail pe contul de pe kappa, nu stiu de ce.0 -
ce email provideri dubiosi cei de la k.ro sunt daca nu ma insel aceeasi ca si la home.ro adica niste prapaditi ce nu is in stare sa faca macar 90% uptime la servere/luna (nu pe an) asa ca is chiar in dubii de ce le folosesto serviciile.
0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 15 VPN
- 14 Mobile Security