Buna ziua,
Folosim programul AutoCAD LT 2010 pentru proiectare in constructii si avem instalat BitDefender Internet Security 2010. Solutia de securitate BitDefender face lucrul in AutoCAD imposibil. Mouse-ul sare, iar in timpul miscarii acestuia gradul de ocupare al CPU-ului sare de la 5% la 70% brusc. Am incercat sa dezactivez protectia antivirus si firewall-ul BitDefender, dar nu apare nicio imbunatatire. Mai mult am scos bdagent.exe de la incarcarea Windows-ului si am dezactivat serviciile Arrakis Server si Threat Scanner din msconfig.exe. Nu am reusit sa scot procesele vsserv.exe si livesrv.exe. AutoCAD-ul a inceput sa functioneze normal abia dupa dezinstalarea BitDefender.
Intrucat am cheltuit bani pentru achizitionarea a 5 licente BitDefender, nu este convenabil sa dezactivam solutia dvs. de securitate. Asadar, astept o propunere pentru remedierea problemei.
Cautand pe Google, am mai intalnit persoane care au exact aceasi problema, inclusiv pe forumul dvs. in limba engleza. Nu am gasit insa acolo o solutie.
Detatalii:
* Sistem de operare: Windows XP Home Edition Service Pack 3
* CPU: Intel Core2Duo E7400 @ 2,80GHz
* Memorie RAM: 4GB
Va multumesc anticipat.