Buna ziua
La Total Security 2009 (General->Status->Statistici) exista o scanare automata pe care nu pot sa o opresc, pentru ca nu am gasit nicaieri, nici macar in Help, o modalitate de oprire. Acolo arata nr. de fisiere scanate, care tot creste fara ca eu sa fi programat o scanare sau sa am o scanare activa. Lucrul asta mi se intampla ZILNIC, scaneaza peste 110.000 de fisiere si timp de cateva ore (de obicei 4-5) imi blocheaza practic laptopul, pentru ca hardul e solicitat la maximum si alte aplicatii pe care le deschid se deschid cu mare intarziere si functioneaza f greu. Nu stiu daca are legatura, dar eu nu inchid laptopul, ii dau mai mereu Hibernate. As aprecia un sfat.
Intrebarea nr. 2: Aceeasi problema exista si la Total security 2011? Sa stiu daca sa cumpar sau nu softul respectiv.
Si intrebarea nr. 3:
De o gramada de timp, de luni de zile, la scanarea saptamanala gaseste cam 151 de probleme pe care nu le poate rezolva in utilitarul de email Mozilla Thunderbird. Nu mai tin minte, cred ca sunt trojans, dar cert e ca nu poate dezinfecta si nici sterge. Ce se poate face?
Sistemul meu are XP SP2, si nu ruleaza alte solutii de securitate decat cele din aplicatia Bitdefender. Va multumesc si astept un raspuns avizat.