Multumesc echipei Bitdefender care a lucrat la varianta 2011, datorita versiuni Internet Security 2011 care numai are inchiderea de module din senin pe care o avea 2010, pe calculatorul meu nevirusat.
Ma bucur ca nu am dat bani ca sa imi fac nervi.
Care-i mesajul ce doresti a-l transmite??
Ești nefericit ori te nemulțumește ceva tinere plăieș!
Multumesc echipei Bitdefender care a lucrat la varianta 2011, datorita versiuni Internet Security 2011 care numai are inchiderea de module din senin pe care o avea 2010, pe calculatorul meu nevirusat.Ma bucur ca nu am dat bani ca sa imi fac nervi.
Credeam ca mesajul este clar.
Le multumesc ca au facut o varianta 2011 reusita.
2010 la mine pe calculator se alegea cu module inchise si crash-uri fara sa am calculatorul virusat.
Atâta timp cât folosesti legal produsele Bitdefender, mă indoiesc că ți-ar putea face necazuri.
Folosesc de mulți ani BitDefenderul, versiunea TS si nu am avut vreo problemă majoră nici cu 2010.
Singurul sfat pe care ți-l sugerez cu drag e să folosești, drept soluție de securitate, DOAR BitDefender fară absolut nicio "șmecherie" de progrămel considerat a fi benefic, nu face altceva decât sa iți dea conflicte. Unele majore, așa cum ai prezentat tu.
Să auzim de bine!
Credeam ca mesajul este clar.Le multumesc ca au facut o varianta 2011 reusita. 2010 la mine pe calculator se alegea cu module inchise si crash-uri fara sa am calculatorul virusat.
Si noi iti multumim pentru feedback Sorin si sunt convins ca versiunea 2011 iti va depasi asteptarile.