Discu355ii generale

Discu355ii generale

Mic Bug Cred ?!?

Buna !

Testand noul BDIS2008 ( pe care il gasesc un produs excelent dealtfel NOTA 10 ), am descoperit un mic bug cred la BDIS2008...daca se da scanare la sistem ( indiferent de care normala sau in profunzime), apare fereastra pe ecran de scanare, dar daca o cobor in bara jos in dreapta si o readuc din nou pe ecran, prima oara nu sunt probleme, dar daca se face acest lucru de 2 ori, a doua oare va dispare icoana corespunzatoare scanarii din bara dreapta de jos din colt de langa ceas...este oare un mic bug al modului uiscan ???

Bine ati venit!

Se pare că ești nou aici. Conectați-vă sau înregistrați-vă pentru a începe.

Comentarii

• Am incercat ceea ce ai descris tu, dar la mine nu sunt probleme. Indiferent de cate ori minimizez si maximizez fereastra de scanare icon-ul din systry ramane acolo, nu dispare.

• editat September 2007
    Am incercat ceea ce ai descris tu, dar la mine nu sunt probleme. Indiferent de cate ori minimizez si maximizez fereastra de scanare icon-ul din systry ramane acolo, nu dispare.

Hmmm...ciudat...inseamna ca e ceva de la mine din calculator...dar totusi curios...ce ar putea fii sa provoace asa ceva ?!?

La BDISv10, versiune pe care de altfel o si folosesc, nu am intilnit problema asta...oricum, instalasem un trial version doar sa testez noua versiune de BDIS sa vad imbunatatirile aduse...

• Si la mine se intampla acelasi fenomen :wacko: daca minimizez si maximizez de 2 ori

in setari arata ca scaneaza dar nu se intampla nimic

chestia e ca in setari ramane pe scanare si nu se opreste decat daca restartez

dupa restart arata ca a terminat de scanat :blink:

• OK am testat si eu aceasta problema si se reproduce doar in momentul in care dai dublu-click pe icoana ca sa o aduci sus. Daca dai click-dreapta si apoi show icon-ul de tray ramane acolo.

O sa anunt eu problema asta, dar v-as ruga pe viitor infara de postul pe forum sa anuntati si suportul si in momentul in care vi se rapunde sa puneti aici numarul de ticket pentru a le putea urmari si eu si colegii mei mai usor.

Adresa pentru support o gasiti aici: http://www.bitdefender.ro/site/KnowledgeBase/getSupport/

• Trebuia sa mentionez ca folosesc TS si NU IS. La TS acest bug nu poate fi reprodus, cel putin pe pc meu ;)

• Trebuia sa mentionez ca folosesc TS si NU IS. La TS acest bug nu poate fi reprodus, cel putin pe pc meu ;)

Asa-i. Am testat si eu BTS si bugul nu apare, indiferent de ce metode folosesc pentru minimizare/maximizare. Probabil apare doar la BD IS (a incercat cineva BD AV sa vada daca apare problema?)

Cris.

Bine ati venit!

Bine ati venit!