Am ajuns la disperare cu Bitdefender. De cand a inceput sa imi dea aceasta eroare. numai probleme. Am primit raspuns de la suport tehinic. prim mail pentru a rezolva problema. totul a fost bine si frumos timp de 2 zile.
Dupa care a inceput sa imi ingreuneze sistemul extrem extrem de tare. am ajuns la disperare. pana imi deschidea o partitie si sa pot folosi acea partitie dura si peste 1 min.Firefox dura si 2 minute pana sa se deschida. dupa care rularea pe internet era un calvar. asteptam extrem de mult. pana se incarca pagina.Am oprit protectia si la fel tot ingreunat mergea sistemul. Am facut si un reinstal de windows.la fel. Dupa care am zis sa scot bitdefender-ul sa vad cum merge. Dupa restart. zbura sistemul( nu este un sistem slab) am instalat si alti antivirusi care in general se stie ca sunt niste consumatori foarte mari de resurse.gen.Kaspersky.G-data.F-secure.norton.Cu ele functiona sistemul perfect.
In acest moment am instalat G-data, si va spun ca zboara sistemul cu el.
Ce imi pare rau este ca din licenta activa mai am inca ceva zile bune de licenta. Si ca ma mancat in fund. sa cumpar inca o licenta la Bitdefender. de la o promotie cu reducere.Si sunt nevoit sa ma uit la ea.
Eu am mai avut o problema( parca se tine ghinionul de mine scai) cu o licenta cumparata. acum vreo cativa ani. si nu am putut sa o activez.O doamna de la suport tehnic mi-a recomandat sa cumpar alta.
Cand au aparut versiunile 2010. am instalat de curiozitate o versiune trial. si am ramas surprins. merge bine. si la terminarea licentei la antivirusul pe care il aveam atunci am cumparat 1. pot spune ca cu versiune 2010 nu am avut probleme majore.(au fost probleme mici dar sau rezolvat destul de repede)Dar cu aceasta versiune este teroare.
Imi pare rau sa-o spun dar in loc sa faceti un produs stabil. si eficient fara atatea probleme. Voi il faceti tot mai rau.
Detectia si dezinfectia este extrem de buna. si pentru asata va felicit. aici nu am nimic de comentat. aici aveti un 10 de la mine.
In privinta consumului de resurse. ingreunarea sistemului.si a navigari pe internet. intrarea in conflict cu foarte multe programe. aici este pe locul 1.
Stiu ca cele spuse de mine nu au nici-o importanta. pentru voi. Dar cel putin mi-am spus parerea si chinul pe care l-am suferit. si nervi( cu injuraturile de rigoare) in aproape 1 luna. Iar o replica de la cei de la suport tehnic nici atat.
Pe aceast cale ii multumesc lui George Calugaru Inginer Suport Tehnic BitDefender. pentru rapiditatea cu care a raspuns ultimei mele solicitari la suport tehnic. Dar din pacate dupa 2 zile a incepus sa fac cele mentionate mai sus. Si am renuntat. din cauza nervilor. Vreau sa am o viata lunga si linistita nu plina de nervi.
Cu toate acestea Va urez Sarbatori Fericite. Si mult noroc