Bitdefender Alerta Fisiere Cookie...enervantaaaaa
Deci după cum puteți vedea după titlu am o problema cu alerta fișierelor cookie ...alerta care apare de fiecare data când intru pe un link nou de când am avut problema ActiveX pe care credeam ca pot sa o rezolv prin reinstalarea BitDefender-ului dar n-am putut. Dupa ce am rezolvat-o am re instalat BitDefender-ul pentru a fi sigur ca totul merge bine și de atunci îmi arata problema aceasta....Bine care nu e chiar o problema, cred, dar este foarte enervanta...Plsss dacă ma puteți ajuta lăsați un răspuns.
P.S. dacă aveți problema ActiveX din nou lăsați un răspuns mai jos și promit ca va voi ajuta. " />
Comentarii
-
Deci după cum puteți vedea după titlu am o problema cu alerta fișierelor cookie ...alerta care apare de fiecare data când intru pe un link nou de când am avut problema ActiveX pe care credeam ca pot sa o rezolv prin reinstalarea BitDefender-ului dar n-am putut. Dupa ce am rezolvat-o am re instalat BitDefender-ul pentru a fi sigur ca totul merge bine și de atunci îmi arata problema aceasta....Bine care nu e chiar o problema, cred, dar este foarte enervanta...Plsss dacă ma puteți ajuta lăsați un răspuns.
P.S. dacă aveți problema ActiveX din nou lăsați un răspuns mai jos și promit ca va voi ajuta. " />
Vă salut! Urmați pașii indicați aici.
Așteptăm vești legate de problema dvs.
Cu respect ,
MateiWindows 11 Pro - 11th Gen Intel Core i9-11900KF @3,50 GHz, 128.0 GB RAM
0 -
Salut MirceaCOJOCARU,
Ceea ce ai postat tu nu este o problemă. Pentru a nu-ți mai apărea acele popupuri de confirmare, trebuie să dezactivezi modulele ****** Control și Cookie Control, din tab-ul Privacy Control. Nu am la îndemână o versiune în limba română, dar ar trebui să fie ușor de găsit.
Cris.0 -
Odată făcut upgrade-ul cum am indicat eu, acele module vor fi dezactivate default. E gratis, așa că nu ezita!
Windows 11 Pro - 11th Gen Intel Core i9-11900KF @3,50 GHz, 128.0 GB RAM
0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 15 VPN