Astazi am instalat Firefox 4 si nu imi apare nicaieri modulul de antipishing. Este activat din interfata Bitdefender. De ce oare ?
Bitdefender Internet Security 2011 32 bit pe Windows 7 Professional 32 bit.
Din ce kit ai instalat BitDefender 2011 ?
Problema a fost rezolvata inca din martie
http://forum.bitdefender.com/index.php?showtopic=25320
Bitdefender este instalat de mai demult, este kitul care a aparut prima data, actualizat la zii, versiunea 14.0.28.351
Firefox 4 am instalat astazi. Problema nu e ca e incompatibil antipishingul, pur si simplu nu apare nici in lista de extensii, nici in module.
Inchide Firefox 4.0.1. Click dreapta pe iconita BitDefender din system tray(de langa ceas) si alege Update/Actualizare.
Dupa ce termina, restart.
Apoi verifica in lista de extensii Firefox daca este activ modulul.
Nu prea ne intelegem. Bitdefender ESTE ACTUALIZAT la zii. Calculatorul a fost restartat dupa instalare Firefox 4.0.1
Modulul antipishing NU APARE in lista de module. Postez un print-screen ca sa intelegeti situatia.
Si nu apare nici in lista de extensii. Cum se poate adauga modulul de antipishing in Firefox 4.0.1 ?
Am rezolvat-o. Prin dezinstalare Bitdefender si reinstalare. Se poate inchide topicul.
O intrebare: Firefox 4 l-ai instalat prin update sau din kit ?
L-am instalat din kit. Inainte aveam Chrome.
Da. Acum am vazut: tu ai postat un screenshot cu plug-in-urile din Firefox, nu cu extensiile.
Toolbar-ul AntiPhishing se afla in lista de extensii si tie iti aparea ca inactiv si de aceea nu se afisa in browser.
Am zis aici ca nu aparea nici in lista de extensii, nu am mai apucat sa fac un print-screen ca sa vedeti.
Oricum, problema e rezolvata, puteti inchide topicul.
O zii buna !
Rezolvat.