Stiu ca e inca in faza beta, insa....BitDefender AntiPhishing este oare compatibl cu Mozilla Firefox 5 ( beta)? A incercat cineva? Apare in browser butonul BitDefender AntiPhishing?
Multumesc celor ce ma ajuta cu un raspuns!
problema cu care Mozilla se confrunta e memoria mare utilizata! Se pare ca specialiștii se ocupa permanent de asta si ca noile versiuni sunt țintite pe acest aspect
"Firefox is a memory hog. There, I said it. Some of you might disagree, but the fact of the matter is that even though Firefox 4 (and soon 5) improve memory over say Firefox 3.x, it's still a real hog."
Versiunea finala a Mozillei Firefox 5 s-a lansat deja, lucru pe care il puteti verifica aici.
Bara Antiphishing a disparut, dupa cum era de asteptat!
Cand se va lasa un update menit sa remedieze problema?
Multumesc!
Pana nu se lanseaza Firefox 5.0 pe site, nu se va lansa niciun update. Se lucreaza la implementare si o sa ajunga la clienti prin update de produs(automat).
p.s.: pe site, nu pe FTP !
Da, am inteles asta! sa speram ca luni va putea fi vizualizata versiunea 5 pe site Mozilla si veti putea raporta problema la departamentul de dezvoltare pentru implementarea cat mai urgenta a update-ului.
Gini™, s-a lansat Firefox 5.0 drept urmare acum putem discuta de compatibilitatea dintre BitDefender 2011 si el.
Am trimis mai departe cererea ta.
Ti-am creat tichetul cu numarul: 201106211013126
Gini™, s-a lansat Firefox 5.0 drept urmare acum putem discuta de compatibilitatea dintre BitDefender 2011 si el.Am trimis mai departe cererea ta. Ti-am creat tichetul cu numarul: 201106211013126
Multumesc mult Cristi!
Sunt convins ca update-ul se va lansa extrem de repede. Momentan folosesc BitDefender 2012 si Antiphishingul nu are absolut nicio problema cu versiunea 5 a Mozillei Firefox!
In 2012 e implementat altfel modulul AntiPhishing. De aia e afisat.
Cristi, un geniu ( aici ma refer evident la 2012 ) nu strabate niciodata cai batatorite. Acestea sunt prea stramte pentru el.
Acum cateva minute a fost lansat un update ce rezolva problema compatiblitatii intre BitDefender 2011(in limba engleza si germana) si Firefox 5.
In curand o sa fie lansat si pentru BitDefender 2011 in limba romana.
Closed.