Bitdefender Total Security 2012

Buna,

am instalat solutia antivirus Bitdefender Total Security 2012 si am intampinat mai multe probleme.

1 Nu gasesc butonul care ar trebui sa fie la panoul care se refra la Carantina pentru a trimite catre laboratorul Bitdefender probleme depistate.

2 Imi ingreuneaza foarte tare sistemul, mentionez asta deoarece inainte sa instalez bdf 2012 am folosit varianta 2011, si nu am am avut problema asta.

3 Nu mai pot urmari programele tv pe internet decat foarte slab ( franeaza grozav viteza internetului si sunetul e sacadat )

4 Incarcarea paginilor pe internet se face foarte lent !

5 Serviciul Safego functioneaza dar nu tot timpul deoarece am constat ca numai uneori imi apar bastonasele acelea de culoare verde in dreptul postarilor pe facebook.

6 Am probleme la deschiderea programelor din calculator: mi le arata sub forma de "probleme" - evenimente si trebuie sa le autorizez de fiecare data ca sa poata fi deschise. iar daca restartez apoi nu mai recunoaste faptul ca am aprobat folosirea programelor respective; de ex outlook - express, problema cu icoana in bara de jos a programului outlook - express care ramane si nu mai dispare dupa ce inchid programul.

post-69063-1312229413_thumb.jpg

Comentarii

Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!