Pilot Automat

Buna ziua ,

nu stiu daca postez in sectiunea buna dar nu ma judecati aspru :)

sunt client BitDefender Total Security de peste 3 ani si astazi aml intampinat o problema neplacuta

Dezvolt : am dezactivat Bit Defender pentru 5 minute , iar dupa activare nu am mai reusit sa-l pun pe Pilot Automat , eu dai click pe Pilot Automat se activeaza doar ca intr-o fractiune de secunda se dezactiveaza singur

ce trebuie sa fac ? Versiunea actuala este 2012

Multumesc anticipat

Comentarii

• Salut si bine ai venit pe forumul Bitdefender.

In primul rand spune-mi in ce limba ai instalat Bitdefender. Apoi da click pe iconita Bitdefender din system tray -langa ceas- si alege About/Despre. In partea din stanga este un numar. Ceva gen 15.x.xx.******.

Apoi spune-mi daca in firewall ai activat Paranoid Mode.

Multumesc.

• Salut si bine ai venit pe forumul Bitdefender.

In primul rand spune-mi in ce limba ai instalat Bitdefender. Apoi da click pe iconita Bitdefender din system tray -langa ceas- si alege About/Despre. In partea din stanga este un numar. Ceva gen 15.x.xx.******.

Apoi spune-mi daca in firewall ai activat Paranoid Mode.

Multumesc.

Limba de instalare = EN

Numar : 15.0.27.338

Paranoid Mode : Activat

• rootkit
    rootkit ✭✭✭
    editat septembrie 2011

Salut.

Bun. Te rog mergi in setari si pune paranoid mode pe OFF, apoi da restart. Spune-mi daca poti activa Auto Pilot.

Multumesc.

• Salut.

Bun. Te rog mergi in setari si pune paranoid mode pe OFF, apoi da restart. Spune-mi daca poti activa Auto Pilot.

Multumesc.

am dezactivat Paranoid Mode si acuma merge ......

Multumesc pentru raspunsuri .... o zi buna va doresc

• Salut.

Intre timp a fost lansata versiunea 15.0.32 ce ar trebui sa repare situatia descrisa mai sus.

Multumim.