salutare
-am si eu o problema cu bitdefenderu IS 2012 , atunci cand deschid jocul counter strike imi apare in action center de la windows 3 probleme, cade firewalu , antivirusu si update la bitdefender is 2012, iar bitdefenderu se blocheaza ,imi zice servicii le nu mai raspund va rugam restartati pc . Problema asta o face numai cand deschid jocul counter strike si singura solutie este sa dau restart la pc ( e deranjant tare sa dau restart de fiecare data , folosesc foarte des jocul counter strike )
- a 2 problema de ce atunci cand activez modul obsesiv la firewall si vreau sa deschid google cu internet explorer din windows imi cere acceptu daca ii dau voie sau nu la conexiunea internet , bifez da inchid pagina si daca o redeschid iar ma intreaba daca vreau sa-i dau voie la net . De ce nu ramane memorata setarea de firewall pentru browseru internet explorer din windows , restul aplicatiilor cu paranoidu on odata setate nu ma mai intreaba si a 2 oara cand le deschid , numai la internet explorer imi face asta
-folosesc windows 7 ultimate 64 bit service pack 1 , (toate updeiturile sunt la zi )
-am bitdefender internet security 2012 versiune 12.0.31.1282 versiune motor 7.39170
-astept un raspuns poate se remediaza bugul .
Va multumesc anticipat