Problema Full Screen
Noua versiune BitDefender Antivirus Plus 2012 rezolva problema full screen din softurile care ruleaza din norton commander ? Multumesc
Comentarii
-
Buna seara
Va rog sa detaliati un pic situatia curenta. Ce intampinati atunci cand rulati o aplicatie veche in full screen?
Multumim.0 -
este exact problema de aici: http://forum.bitdefender.com/lofiversion/i...php/t22669.html
Merci mult pentru raspunsul prompt. Sper si rezolvarea sa fie pe masura0 -
Buna seara
Am inteles situatia, dar este oarecum specifica.
Aveti create niste aplicatii speciale(de dvs.) sau vorbiti despre aplicatii comerciale ce pot fi descarcate de pe site-uri?
Cateva exemple?
Daca este necesar, astept si niste fisiere concrete pe PM ca sa le trimit la laborator.
Cand rulati o aplicatie primiti un mesaj sau un pop-up?
Multumim.0 -
In principiu sunt niste aplicatii create in foxpro 2.6 de catre o persoana de aici din oras si trebuiesc lansate din norton commander. Aplicatiile respective merg ceas la ceilalti utilizatori care nu folosesc bitdefender. Orasul fiind mic se intreaba unii pe altii si trag ei niste concluzii. Nu apare nici un fel de pop-up sau vreun mesaj, pur si simplu se inchide norton. Windows-ul a fost instalat cu o zi in urma pe HDD nou.(cum am mai spus xp pro cu sp3). Am vazut in postarea aceea ca e vorba de un patch. Sau e mai simplu sa instalez versiunea Plus 2012 peste licenta actuala ?
Exemplu: NC.exe din arhicunoscutul folder NC0 -
Buna seara
Aveti aici pasii de upgrade la 2012:
http://www.bitdefender.com/support/How-to-...r-2012-711.html
De asemenea, in cazul curent, va recomand sa creati Exceptii pentru toate programele mentionate, atat la On Access Scanning cat si la Processes.
Dupa asta, acele program ar trebui sa ruleze corect pe sistem.
Multumim.0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 15 VPN
- 14 Mobile Security