Modulul Antivirus

Math_Matei
Math_Matei ✭✭✭✭
editat decembrie 2011 în Produse bitdefender 2012

Inainte de toate doresc sa urez Sarbatori Fericite echipei Bitdefender, in frunte cu noul administrator al acestui Forum!

Le merita pe deplin dupa un an in care au facut fata cu brio tuturor replicilor, unele destul de rautacuioase, de pe acest forum!

Este pentru prima data cand intampin aceasta problema! Nu cred ca problema se trage de la sarbatoarea Craciunului :) )

Contorul zilelor scurse de la ultima scanare se reseta automat dupa efectuarea unei scanari profunde a sistemului.

Am observat, insa, ca acest lucru , la mine, nu se mai intampla.

Ieri, cand trecusera 5 zile de la scanare, am cerut o scanare profunda..s-a finalizat cu succes! Astazi imi indica 6 zile de la ultima scanare.

Am efectuat o noua scanare profunda, urmata de restart (sperand ca asa voi remedia problema).

Nimic nu s-a schimbat!

Stiu ca la un anumit numar de zile, Bitul afiseaza o alerta de unde poti modifica numarul zilelor la care sa faci scanarea! Nu mai tin minte la cate zile aparea acea alerta!

Nu ma deranjeaza mult faptul ca acel contor nu se reseteaza ci nu vreau sa fiu pus in situatia ca am alerte nejustificate, legate de necesitatea efectuarii scanarii profunde!

Windows 11 Pro - 11th Gen Intel Core i9-11900KF @3,50 GHz, 128.0 GB RAM

Comentarii

• Math_Matei
    Math_Matei ✭✭✭✭

Incredibil!

Acum totul e OK! probabil de teama deschiderii vreunui ticket, contorul meu s-a resetat fara nicio alta interventie din partea mea!

Sa fi fost oare un semnal ca nu am mai postat de mult timp pe acest forum????

• Salut

Ai versiunea in limba romana sau cea in engleza?

Multumim. Sarbatori fericite.

• Math_Matei
    Math_Matei ✭✭✭✭
    editat decembrie 2011

Cine se frige cu ciorba sufla si-n iaurt.....

Am versiunea in engleza Cristi

Dupa cum am spus totul a revenit la normal!

I s-o fi aplecat si lui saracul de la cat colesterol a pus pe el stapanul acestui antivirus ( cu sarbatorile astea) ! :)

Poti inchide topicul. E ok!

Multumesc mult!

• Salutare.

Multumim pentru feedback.

O seara placuta. Sarbatori Fericite ! :)

Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!