Probleme La Incarcarea Paginilor Web

Buna seara,

Intampin aceas situatie ca al lui Paul Mihai, dar cu o mica diferenta: dupa reinnoierea licentei dela vechiul 2011 la Bitdefender internet security 2012 am primit kitul de instalare "Bitdefender 2012 Build 15.0.36.1530" prin email (prin asistenta tehnica) si am instalat pe Windows 7 ultimate (x86). Aici totul a fost perfect in toate privinta dar cand am reinstalat Windows-ul 7 am avut surpriza sa observ ca se incarca extrem de greu paginile web. La prima instalare al lui bitdefender nu am umblat la setarile/sau modificari, am lasat in default asa cum era el si la fel am procedat si acum. Saptamana trecuta am semnalat problema la asistenta tehnica prin email (desigur cu tichetul meu) si am primit cateva raspunsuri cu indicatiile/pasi de urmate si am facut exact dar fara succes! Tot saptamana trecuta, l-am trimis ultimul mesaj si de atunci pana acum nu am mai primit un raspuns.

Folosesc Firefox 4.0.1, Internet explorer 9 si Google Chrome 17.0.963.78 m si am observat ca toate nu au pluginuri lui bitdefender in add-ons. O fi din cauza asta de se incarca greu paginile? Sau e de vina aceasta versiune "Bitdefender 2012 Build 15.0.36.1530"? Unde gasesc ultima versiune "Bitdefender 2012 Build 15.0.37.1560" pentru a testa ca sa vad daca merge bine?

Am postat aici pentru ca se leaga de aceasta problema si am considerat ca nu are rost sa deschid un nou topic. Va multumesc!

Comentarii

• rootkit
    rootkit ✭✭✭
    editat martie 2012

Buna Lavinia :)

Bine ai venit pe forum.

Iti recomand sa instalezi ultma versiune de Firefox (v10) si sa imi spui cum se misca.

De asemenea, ultima versiune de produs este disponibila doar prin actualizare automata. Apasa "Update now" in interfata principala si dupa ce termina procesul restarteaza PC-ul.

Te rog sa imi dai si numar tichetului primit din sistem ca sa investighez mai mult cazul.

O seara placuta.

• rootkit
    rootkit ✭✭✭

Am primit PM-ul, multumim pentru feedback.

Studiez amanuntit cazul si o sa revin cu un email sau un post aici.

Multumim. O saptamana buna!

• Ok, voi astepta raspunsul d-voastra!

Dupa cum am zis in pm ca voi reveni astazi cu un verdict : nici cu ultima versiune nu ma multumeste, unele paginii se incarca bine iar altele nu. Fara antivirus , incarcarea paginilor web functioneaza foarte bine.

O noapte frumoasa!

• rootkit
    rootkit ✭✭✭

Am studiat cazul si o sa vedem ce causeaza situatia.

Revin cu un mail pe acelasi tichet in maxim 30 minute.

Noapte buna!