Intebari Si Sugesti
Alta nemultumire o am in legatura cu protectia prin parola eu cred ca antivirusul ar trebui protejat cu parola sa nu se poata
face nici cea mai mica setare sau sa se poata dezinstala fara parola
Daca ai un copil care toata ziua instal sau dezinstal Jocuri intro zi va dezinstala si antivirusul[cazul meu]
Domnilor de la BitDefender uitativa la concurenta!!!!!!!!!!
Comentarii
-
Salut
Produsele noastre pot fi protejate prin parola impotriva schimbari setarilor. Aceasta optiune este prezenta in Setari, sub meniul General.
De asemenea, copii nu ar trebui sa intre pe un PC folosind contul de administrator, din motive de securitate.
Creaza un cont standard sau activeaza Guest in Windows si protejeaza conturile de administrator cu parola.
Multumim.0 -
Utilizatori individuali nu folosesc user standar pt ca mereu instal sau dezinstal ceva, in viitor trebuie sa va ginditi
bine la problema asta0 -
Salut
Conturile standard am zis sa fie pentru copii, un utilizator a.dult nu are de ce sa umble la setarile produsului mai ales daca este pus pe Auto Pilot.
Multumim.0 -
Utilizatori individuali nu folosesc user standar pt ca mereu instal sau dezinstal ceva, in viitor trebuie sa va ginditi
bine la problema asta
Foarte rau (pentru ei). Rau ca stau pe cont de admin, nu ca instaleaza frecvent.0 -
Salut
Da, conturile de administrator nu trebuie folosite din motive de securitate a datelor.
Un cont standard are drepturi pentru mai toate operatiunile zilnice.
Multumim.0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 15 VPN
- 14 Mobile Security