Am dat peste o problema care m-a pus pe ganduri in legatura cu firewalul BD si anume am setat pe modul raporteaza la firewall in prealabil resetand orice regula firewall si stupoare pagina de inceput cea cu motorul de cautare scris mare GOOGLE apare
fara sa ii fie permis acest lucru mai mult decat atat sint intrebat ulterior de regula respectiva si chiar daca dau "blocheaza" si deschid inca o data google ea tot se conecteaza la google am instalat si dezinstalat google chrome bd 2011 pe urma am instalat 2012 si iar 2011 de nenumarate ori nereusind altceva decat sa mi pierd bookmarkurile si timpul.Acum intrebarea devine iminenta e chiar imposibil de google sau este o problema de sistem de operare si daca este asa de ce nu imi arata statusul antivirusului ca ar fi o problema.Mentionez ca la alte browsere nu am intalnit si dupa aparitia paginii google navigarea este blocata mai departe dar..google chrome tot are 1-0.
P.S. retelele sint trecute la "public" nu la "private" deci nu ar trbui sa se poata conecta .Multumesc incerc si cu 2013 da slabe sperantze