Am niste probleme pe care nu le pot clasifica ca fiind actiuni ale virusilor, poate cel mult troieni; problemele sint:
- indiferent daca ma conectez la net sau nu, cursorul mouse-ului o ia razna in mod aleator;
- tot in mod aleator se deschid meniuri contextuale (ca si cum as apasa buton dreapta la mouse);
- derularea paginilor aplicatiilor office sau a browserului se face tot in mod aleator si din ce in ce mai des, odata cu trecerea unui timp mai indelungat de folosire a calculatorului intr-o singura sesiune.
Desi nu am observat o incetinire evidenta a sistemului am efectuat o scanare si cu Bit Defender scanare care nu a dat rezultate (rezultatul il gasiti in fisierul atasat, trebuia zip-at?). Am efectuat deja o formatare cu reinstalare de sistem de operare dar numai a partitiei sistem; problema nu a disparut.
Mentionez ca am folosit si antivirusul de la Avira (care nu a detectat nici el nimic) si scanarea on-line de la Trend Micro ( acelasi rezultat). Daca aveti un sfat, ceva, nu va sfiiti, sint dispus la experimente dar fara formatare totala (deocamdata)...
Multumesc