[rezolvat] Contopire Licente

Buna ziua

Am o intrebare (un caz particular) legata de posibilitatea "contopirii" a doua licente Bitdefender 2012.

O alta intrebare ar fi daca utilizatorii de BIS 2012 pot face upgrade gratuit la versiunea 2013.

Multumiri

Comentarii

• rootkit
    rootkit ✭✭✭

Salut :)

Doua licente ale aceluiasi produs se pot contopi automat prin inserarea primei licentei in produs si apoi imediat pe a doua sau manual de catre un reprezentant Customer Service.

Daca se doreste contropirea a doua licente de produse direrite, se vor face mici ajustari in functie de situatie(in plus sau in minus, depinde de produs).

Spune-mi daca vrei sa aplici metoda automata sau cea manuala.

Upgrade-ul la o versiune superioara de Bitdefender este intotdeauna gratuit pentru clientii cu licenta valida.

Weekend placut!

• Salut :)

Doua licente ale aceluiasi produs se pot contopi automat prin inserarea primei licentei in produs si apoi imediat pe a doua sau manual de catre un reprezentant Customer Service.

Daca se doreste contropirea a doua licente de produse direrite, se vor face mici ajustari in functie de situatie(in plus sau in minus, depinde de produs).

Spune-mi daca vrei sa aplici metoda automata sau cea manuala.

Upgrade-ul la o versiune superioara de Bitdefender este intotdeauna gratuit pentru clientii cu licenta valida.

Weekend placut!

Acum folosesc Antivirus Plus 2012 din care mai am 84 zile (3pc). Ieri am achizitionat o licenta (3pc) Internet Security 2012 si as vrea sa incep, bineinteles, sa folosesc produsul. Aici as vrea sa ma ajutati cu contopirea.

Multumesc, in asteptare

• rootkit
    rootkit ✭✭✭

Trimite-mi pe PM cele doua chei de licenta si o adresa de email.

NU POST DATELE PE FORUM!

Multumim.

• rootkit
    rootkit ✭✭✭

Zilele ramase de la licenta veche se vor adauga pe cheia cea noua de Internet Security 2012, valabila acum pentru 438 zile.

Singura metoda de extindere este prin activare, deci licenta este acum activa si perioada de valabilitate incepe de azi. Cheia veche se invalideaza in curand.

Pentru a instala produsul nou, umeaza pasii de aici:

http://forum.bitdefender.com/index.php?act...f=203&id=43

Weekend placut!

• Salut :)

Zilele ramase de la licenta veche se vor adauga pe cheia cea noua de Internet Security 2012, valabila acum pentru 438 zile.

Singura metoda de extindere este prin activare, deci licenta este acum activa si perioada de valabilitate incepe de azi. Cheia veche se invalideaza in curand.

Pentru a instala produsul nou, umeaza pasii de aici:

http://forum.bitdefender.com/index.php?act...f=203&id=43

Weekend placut!

Multumesc pentru ajutor si promptitudine.

Zile frumoase si "succesuri"

• rootkit
    rootkit ✭✭✭

Multumim si noi.

Consider cazul inchis.

O zi buna!

Aceasta discutie a fost inchisa comentariilor!