Eroare Ciudata
In atasamente puteti vedea o situatie ciudata. Aceasta problema am mai avut-o odata, atunce cateva sute de fisiere erau afisate ca apartinand Bitdefender.
Comentarii
-
Salut
Cunoastem situatia cu elementere ignorate si statusul lor la final ca unresolved.
Fa te rog ce scrie aici si spune-mi daca se mai reproduce situatia:
http://forum.bitdefender.com/index.php?sho...st&p=153962
Aceasta situatia este programata pentru a fi rezolvata in build-ul 16.20.****** ce este programat sa se lanseze saptamana viitoare.
O sa te anunt cand iese actualizarea ca sa faci update la build-ul cel nou. Cel mai probabil actualizarea o sa fie intai lansata pe versiunea in limba engleza.
Weekend placut!0 -
Salut
Cunoastem situatia cu elementere ignorate si statusul lor la final ca unresolved.
Fa te rog ce scrie aici si spune-mi daca se mai reproduce situatia:
http://forum.bitdefender.com/index.php?sho...st&p=153962
Aceasta situatia este programata pentru a fi rezolvata in build-ul 16.20.****** ce este programat sa se lanseze saptamana viitoare.
O sa te anunt cand iese actualizarea ca sa faci update la build-ul cel nou. Cel mai probabil actualizarea o sa fie intai lansata pe versiunea in limba engleza.
Weekend placut!
Am urmat pasii, erorile nu mai apar.0 -
Salut
Pana iese actualizarea, poti sa te bazezi pe Auto Scan, o sa scaneze PC-ul cand nu este folosit.
Daca doresti sa scanezi, aplica aceeasi metoda de mai sus pana o sa fie lansata actualizarea.
O seara buna!0 -
Iaca...alta belea in atasament
0 -
Salut
Pc-ul tau este curat. Acele fisiere listate sunt fie criptate fie nu pot fi accesate in mod direct. Developerii nostri cunosc deja situatia si se lucreaza la un fix.
Multumim.0 -
Salut
Pc-ul tau este curat. Acele fisiere listate sunt fie criptate fie nu pot fi accesate in mod direct. Developerii nostri cunosc deja situatia si se lucreaza la un fix.
Multumim.
Stiu ca e curat si placut uscat, dar sarea inimioara-n mine.0 -
Salut
Te anunt cand se lanseaza actualizarea.
O seara placuta!0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse