[rezolvat] Compatibilitate Cu Comodo Firewall
Buna ziua
Tocmai am instalat Bitdefender Antivirus Free Edition si am ales ca in locul firewall-ului oferit ca si default din Windows sa instalez Comodo Firewall 5.10(este ultima versiune disponibila la ora actuala). Intrebarea mea este daca exista probleme de incompatibilitate intre cele 2 produse?
Comentarii
-
Salut
Daca ai ales doar componenta firewall fara Defence + si Sandbox de la acel productor, ar trebui sa ruleze corect cele doua programe.
Bitdefender Active Virus Control cand ruleaza cu Comodo Defence + poate cauza incetiniri ale sistemului pentru ca ambele componente actioneaza pe aceleasi zone ale sistemului.
Am postat aici un mic tutorial de instalare:
http://forum.bitdefender.com/index.php?sho...st&p=133117
Multumim.0 -
Salut
Daca ai ales doar componenta firewall fara Defence + si Sandbox de la acel productor, ar trebui sa ruleze corect cele doua programe.
Bitdefender Active Virus Control cand ruleaza cu Comodo Defence + poate cauza incetiniri ale sistemului pentru ca ambele componente actioneaza pe aceleasi zone ale sistemului.
Am postat aici un mic tutorial de instalare:
http://forum.bitdefender.com/index.php?sho...st&p=133117
Multumim.
Multumesc Christian
Am urmat tutorialul tau intocmai, am bagat la trusted application tot ce am prins .exe in folderul bitdefender si pare sa se inteleaga bine cele 2 programe.
Se poate trece [rezolvat] in titlu si inchide acest topic.
PS: Am fost surprins sa vad ca nu consuma asa multe resurse desi asta e caracteristica generala la care toata lumea se gandeste cand vine vb. de Bitdefender; chiar nu este un monstru de resurse.
Danche schon0 -
Salut
Multumim pentru raspuns.
Ma bucur ca situatia s-a rezolvat.
O zi placuta!0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse