Bd Is 2013 Blocheaza Uploadurile De Imagini Pe G+ Si G Drive
Problema:
Cu BD IS 2013 pe Win7 x64 in modul pilot automat, am incercat sa uploadez niste poze pe Google+ si pe Google Drive. Uploadul da semne sa inceapa dar se opreste rapid, chiar si cand incerc cu numai o poze. Apoi asa ramane, bara de progres ramane inghetata si nici macar un fisier nu este urcat pe server. Dezactivand Firewallul nu a avut efect. Activand ICMP si ICMP6 (plus restart), din nou nu a avut efect.
Am dezinstalat BD si apoi am incercat din nou, functionand totul impecabil si rapid.
Browser folosit: Chrome ultima versiune.
Un alt fapt deranjant este ca BD nici macar nu avertizeaza intr-un mod ca blocheaza uploadul. Ar trebi sa ma uit pe loguri? Si ce anume sa caut? Nici nu stiu ce motiv ar avea sa blocheze uploadul de JPEG-uri de pe local pe web (probabil http upload).
Confirmati problema sau numai la instalarea mea nu merge?
Comentarii
-
Scuze, nu am dat restart dupa modificarile de ICMP. A intrat PC-ul in standby, nu a fost reboot curat. Revin cu testele aferente.
Totusi, cum ii conving pe parintii mei sa faca setarea asta? Pentru ei, pilotul automat e bijuterie... nu au deloc de a face cu AV-ul. Daca "ii lovesc" cu o asemenea setare prin telefon, i-am nimicit. (asta in cazul in care rezolva problema).0 -
Intredevar, dupa reinstall si setarea ICMP si ICMP6 pe alow, uploadul functioneaza.
0 -
Salut
Daca operatorul tau a inceput sa livreze IPv6, acele optiuni din firewall trebuie neaparat activate.
Multumim.0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 15 VPN
- 14 Mobile Security