Excluderi Scanare

ankryo
editat octombrie 2012 în Produse bitdefender 2013

Am adaugat la excluderi (si acces si la cerere) oarece fisier. Cu toate acestea, cand am efectuat o scanare la cerere fisierul a fost detectat. Cum se poate rezolva?

Comentarii

• Am adaugat la excluderi (si acces si la cerere) oarece fisier. Cu toate acestea, cand am efectuat o scanare la cerere fisierul a fost detectat. Cum se poate rezolva?

Ce ai observat este "o mica scapare" care exista si la alti producatori de solutii de securitate (vezi Symantec ) si personal cred ca nu se doreste remedierea chiar daca producatorul nu recunoaste acest lucru.Hai sa vedem si ce spune Cristian (doar nu o sa recunoasca ! )-sper ca nu te superi .Pa

• rootkit
    rootkit ✭✭✭
    editat octombrie 2012

Salut :)

Sa vedem cum putem investiga situatia. Ai adaugat fisierul la excluderi sau locatia unde se afla?

Daca ai adaugat locatia, fisierul acela se afla intr-un subfolder?

Multumesc.

• E simplu: un executabil intr-un folder. Am adaugat la excluderi atat folderul cat si executabilul.

• Salut :)

Ai putea sa imi dai te rog acel fisier si detaliile pe PM?

Am nevoie de sistemul de operare, produsul Bitdefender(Antivirus/Internet Security/Total Security) si localizarea(Engleza, Romana, etc) precum si locatia exacta ge partitia X in folderul Y.

Cu alte cuvinte, pasii exacti de reproducere.

Mai trebuie mentionat un lucru: daca setezi excluderi pentru un folder si apoi incerci sa salvezi ceva in acel folder, sistemul nu functioneaza.

Aceasta nu este o problema de produs, ci doar browserul salveaza continutul intai intr-un folder temporar si apoi in locatia setata de utilizator.

De asemenea daca fisierul a fost blocat de Active Virus Control si fisierul nu este listat la procese excluse, actiunea este legitima.

Multumesc.

Am primit toate datele. Ramane sa fac mai multe teste si sa revin cu un raspuns aici.

Multumesc.

• Se pare ca fisierul nu mai este detectat in schimb, dupa o scanare executabilul este corupt, nu se mai lanseaza.

Fisierul era sigur infectat?

Eu nu am reusit sa reproduc scenariul pe nicun sistem.

Craciun Fericit!

• Pai sigur ca e detectat, de ceva ani.

Gasiti installerul aici http://www.logixoft.com/download.html

Daca la voi nu e detectat ca daunator, faceti o reparare sau o reinstalare a produsului Bitdefender <_<

• rootkit
    rootkit ✭✭✭
    editat ianuarie 2013

Salut :)

Fisierele au fost trimise la laborator.

Cel mai probabil detectia o sa ramana, desi este un keylogger comercial(legal).

O seara placuta!