Bitdefender Is 2013 - Pale Moon Browser
Salut!
Bitdefende toolbar NU functioneaza pe browserul Pale Moon 15.3(foloseste motorul Gecko, de la firefox), versiunea stabila. Am testat pe navigatoarele: Firefox 16/17, Google Chrome 23, Opera 12.10 functioneaza foarte bine mai putin pe Opera, care din cate am inteles motorul lor de randare ar fi devina(din cate stiu randeaza altfel decat Gecko, webkit, Trident).
O zi buna!
Comentarii
-
Salut
Acel browser nu este pe lista browserelor compatibile cu Bitdefender TrafficLight.
Doresti sa ceri developerilor sa il includa pe lista?
Multumim.0 -
Salut!
Da, chiar va rog frumos. Acest browser e peste Firefox ca si performanata si nu e asa de "bloat"-uit.
O seara placuta!0 -
Paulica, daca ai renuntat la Bitdefender, de ce nu reunuti de tot? Adica lasa si Traffic Light in pace.
Ma rog...e dreptul tau sa ceri orice bazdaganie, scuza interventia0 -
Salut
Paul foloseste Internet Security , iar eu cand am zis TrafficLight ma refeream la modulul inclus in produsele desktop.
O seara placuta!0 -
Salut!
Cristi cererea ta a fost trimisa colegilor tai pentru a fi adaugat browserul Pale Moon?
Chiar daca in ultima vreme l-am lasat pe bara, in momentul acesta il folosesc din nou, pt ca au mai scapat din bug-uri. Probabil cu black friday am sa achizitionez o noua licenta.
O seara placuta!0 -
Salut!
Cristi cererea ta a fost trimisa colegilor tai pentru a fi adaugat browserul Pale Moon?
Chiar daca in ultima vreme l-am lasat pe bara, in momentul acesta il folosesc din nou, pt ca au mai scapat din bug-uri. Probabil cu black friday am sa achizitionez o noua licenta.
O seara placuta!
Doar ca stocul era epuizat de ieri dimineata.0 -
Salut master!
Stocul nu e epuizat.
Link http://www.emag.ro/bitdefender-internet-se...1/pd/EQDFDBBBM/
Te rog frumos sa pastram nota acestui topic, caci altfel riscam ca topicul acesta sa fie inchis.
O zi buna!0 -
Salut master!
Stocul nu e epuizat.
Link http://www.emag.ro/bitdefender-internet-se...1/pd/EQDFDBBBM/
Te rog frumos sa pastram nota acestui topic, caci altfel riscam ca topicul acesta sa fie inchis.
O zi buna!
Scuze, am confundat cu oferta de la Orange.
Zile multe!0 -
Salut!
Cristi ceva vesti de la echipa care se ocupa de acesta problema, pentru integrarea modului TL in browserul Pale Moon a produsele pentru desktop?
Multumesc!
O seara placuta!0 -
Salut Paul
Cererea a fost escaladata si a fost trimisa spre aprobare.
Te anunt daca o sa fie considerata sau nu.
Multumim.0 -
Salut
Am vazut ca ne-ai cautat si pe alte canale.
Asa cum am mentionat, se studiaza daca se va introduce suport pentru acel browser. De cand s-a deschis acest topic, nu s-a urcat nicio actualizare pe server.
Nu se stie momentan daca acel browser o sa fie suportat.
Multumim.0 -
Salut!
Merci Cristi!
Sper sa se intoduca suportul si pe browserul Pale Moon, sa renunt complet la FacebookFox...scuze Firefox.
O zi buna!0 -
Salut
Te anunt cand am noutati.
Weekend placut!0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii