am si eu o problema, am reinstalat windows-ul vista X86 de n ori si de fiecare data cand instalez bit defenderul netul se blocheaza ! daca incerc sa setez firewallul el revine la setarile lui
! . daca il dezactivez merge netu dar dupa aceia nu mai pot activa firewallul ! dupa aceasta eroare nu mai poti nici macar sa-l dezinstalez ! decat cu system restor foarte enervant ! Sau se mai intampla sa se blocheze tot sistemul cum au patit si alti useri bit defender pe vista, foarte enervant un CRASH TOTAL de la prog in care ai cea mai mare incredere din pc !!! Incep sa cred ca bit defender nu mai e ce a fost acle antivirus cu o interfata acceptabila si care rula eficient ! Culmea daca instalez XP-ul merge fara probleme ! Oare nu s-a lucrat la interfata pentru vista ? in orice caz la aceiasi bani era si o licenta de kaspersky si incep sa cred ca nu am facut alegerea cea buna ! Va rog sa ma ajutati la problema cu rularea pe vista ! systemul nu cred ca nu are resurse : core 2 duo E 6750, 4gb Ram,8800 GTS . Puteti vedea eroarea la incercarea de activare a firewalului in imaginea atasata ![incompatibilitate cu vista/b]