Inca Un Site Blocat...
Buna Ziua, am constatat cu surprindere dupa ce am instalat produsul Bitdefender ca acesta imi raporteaza domeniul www.anuntpeweb.ro la care lucrez, ca fiind blocat. Singurele detalii le-am obtinut folosind SafePay, unde am primit un mesaj de genul "The specified URL has been blocked. Safepay attempted to navigate to http://anuntpeweb.ro/. The URL has been detected as unsafe. URL scanning result: URL_TYPE_MALWARE" Am facut scanarile de rigoare online cu AVG si Norton, iar domeniul este curat. As dori mai multe detalii despre acest aspect, cu atat mai mult cu cat aici vad ca apar mai multe incidente de acest gen. In acest moment a trebuit sa dezinstalez suita Bitdefender pentru a putea lucra la website (folosesc un program de editare vizuala -Stylizer ce are un browser clona Firefox incorporat, care este blocat) Trecerea domeniului la rubrica whitelist nu a rezolvat problema decat pt. browserele obisnuite. Detaliile despre modalitatile cum se pot rezolva, sau care este cauza - ar fi niste informatii deosebit de utile
Va multumesc
Comentarii
-
Salut
Ne cerem scuze pentru intarziere.
Site-ul a fost raportat la laboratoare si daca este curat, detectia o sa fie scoasa cat de curand.
Multumim. O zi buna!0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 16 VPN
- 14 Mobile Security