Bitdefender Antivirus Free Edition - jos palaria!!!
Felicitari pentru acest program deosebit. La inceput am fost foarte sceptic in ceea ce priveste functionalitatea programului. Chiar am gasit ”hibe” asa cum dealtfel toti utilizatorii au facut-o. Pe diverse forumuri ma gasiti sub „user name”-ul feri, franki sau ocsi. Am fost foarte critic ... recunosc ... dar ... si voi trebuie sa recunosteti ca sunt multe scapari ... Dar facand un test cu ultima actualizare a programului ( Bitdefender Antivirus Free Edition ) pe mai multe PC-uri, de diferite puteri si SO-uri, am constat ca dupa o perioada de ”acomodoare”, produsul se comporta excelent. Sunt foarte suprins (in mod placut) ca am aceasta reactie. Rezultatele excelente le-am preznetat pe mai multe site-uri, dar .... in fine .... comentariul a fost publicat (in sensul ca nu afost sters) pe forumul meu de suflet (unde activez de cel mai mult timp) ... Fara virusi.com - la artucolul ”Bitdefender Antivirus Free Edition se lanseaza si pentru vorbitorii de limba engleza” - ocsi - February 14, 2013 at 2:44 PM si ocsi - February 14, 2013 at 2:58 PM
Felicitari inca odata si sa nu ne uitati pe noi astia saracii care nu avem bani pentru o licenta.