[escalated] Bitdefender Rezolva Problema Sunetelui Uac
O problema ce a dat multe dureri de cap celor de la suport tehnic Microsoft, atunci cand le-am semnalat ca Windowsul meu original nu scoate sunetele specifice User Account Control, a fost rezolvata!!!!!
Niciodata nu este prea tarziu!
Felicitari Bitdefender!
Am sesizat singur ca aceste sunete erau stopate de BitDefender.
Nu era o problema grava, insa tin sa va anunt ca de ieri, cand am facut o reinstalare profesionala a antivirusului, am acele sunete din nou.
Sper sa va bucurati si voi de ele!
Daca problema persista, recomand o reinstalare profesionala a produsului si o sa va bucurati de toate facilitatile Windows-uli vostru!
Windows 11 Pro - 11th Gen Intel Core i9-11900KF @3,50 GHz, 128.0 GB RAM
Comentarii
-
Salut!
Multumim Gini!
Felicitari Bitdefender!
O seara placuta!0 -
Ups... nu ma boteza! Gigi? ntz!
Windows 11 Pro - 11th Gen Intel Core i9-11900KF @3,50 GHz, 128.0 GB RAM
0 -
Scuze, cred ca te-am botezat si in PM, din gresala, scuzele mele inca o data!
0 -
Nicio problema Paul! doar nu mai e mult pana la Paste!
Ai sunetele de la UAC? sau tii dezactivat UAC-ul?Windows 11 Pro - 11th Gen Intel Core i9-11900KF @3,50 GHz, 128.0 GB RAM
0 -
L-am dezactivat! Nu imi place sa ma tot "traga de mana".
0 -
Cont control utilizator ( User Account Control ) (UAC) contribuie la apărarea computerului împotriva hackerilor și a software-ului rău intenționat.
De fiecare dată când un program dorește să efectueze o modificare majoră la computer, UAC te informează și iti solicită permisiunea.
În Windows 7, UAC este acum mai puțin intruziv și mai flexibil. Mai puține programe și activități Windows 7 necesită aprobarea ta.
Dacă ai privilegii de administrator pe computer, este posibil, de asemenea, să reglezi setările de notificare UAC în Panoul de control.
În Windows 7, aii posibilitatea să determini cât de des să te avertizeze UAC despre modificările la computer.Windows 11 Pro - 11th Gen Intel Core i9-11900KF @3,50 GHz, 128.0 GB RAM
0 -
Multumim pentru raportare.
Suntem la curent cu aceasta situatie si deja se lucreaza la o solutie ce va fi implementata prin actualizarea automata a produsului 2013.
O saptamana frumoasa tuturor!0 -
Sarutmana si bun gasit Georgia!
Eu am afirmat ca solutia deja s-a lansat! Nu glumesc! Sunt incantat de acest lucru!
Un inceput de saptamana minunat sa ai!Windows 11 Pro - 11th Gen Intel Core i9-11900KF @3,50 GHz, 128.0 GB RAM
0 -
Buna ziua,
Multumim pentru confirmare.
Daca mai aveti intrebari, va rugam nu ezitati sa deschideti un nou topic pe arie.
O zi buna!0
Liderul tuturor timpurilor
Categorii de discuții
- Toate Categoriile
- 2 Știri și bloguri
- 10 Subiecte generale
- 2 Securitate pentru companii
- 4 Sugestii și idei pentru produse
- 12 Alte produse și servicii
- 19 Central & Abonamente
- 15 VPN
- 14 Mobile Security