Buna
Am BIS 2013, am dezactivat functia de firewall deoarece prefer sa folosesc altceva ca si firewall.
Problema mea este ca odata dezactivata aceasta functie de firewall nu mai pot trece in modul Autopilot. Acest lucru se dovedeste a fi extrem de enervant deoarece fiind pe mod utilizator patesc foarte des ca de exemplu cand sunt intr-un joc si AV-ul este pe modul pentru jocuri intotdeauna dupa ce ies din joc iconita AV-ului se face galbena asteptand interventia utilizatorului pentru toate nimicurile. Daca sunt in joc nu isi face actualizare-- apare NOTIFICARE/ nu isi poate duce la bun sfarsit autoscanarea APARE NOTIFICARE etc.
DE FIECARE DATA GASESC ICONITA DIN TRAY GALBENA CU TOT FELUL DE NOTIFICARI. Este foarte enervant.
Intrebarea mea este: odata dezactivata una din functiile AV-ului ( in cazul meu firewall-ul) se mai poate activa Autopilotul?
In cazul in care raspunsul este Negativ se poate pe viitor lua in considerare aceasta sugestie astfel incat sa poata fi activat chiar si cand este oprita una din functii? Platesti pentru un produs care se dovedeste a fi incredibil de frustrant in folosirea de zi cu zi.